Understøttede enheder - Android

Planday-appen understøttes på de fleste Android-enheder, der kører på Android 8 eller højere.

Sepideh avatar
Skrevet af Sepideh
Opdateret over en uge siden

Planday appen er supporteret af de fleste Android enheder der har version Android 8 eller højere. Hvis du downloader Planday-appen på en enhed (enten en telefon eller en tablet), der kører på en version, der er lavere end 8, får du en advarsel om, at din enhed ikke er understøttet.

Bemærk at Planday appen ikke er tilgængelig for Huawei enheder konfigureret efter maj 2019 grundet lovmæssige krav givet af Google Play Store (se mere her).

Fra December 2020 består listen af understøttede Android enheder af mere end 19000 modeller og den fulde liste kan findes her.

Download Planday appen for Android her.

Google-Play copy.png

Se følgende relaterede artikler: