2023
Januar 2023 - Produktopdateringer
Opdateret over en uge siden

Den første måned af 2023 blev afsluttet med et par opdateringer.

Her er hvad der er nyt i januar:

Planday nyheder:

Vi er meget glade for at dele vores nye Planday-logo! Kerneelementerne fra vores gamle logo, såsom den blå farve og Planday ikonet forbliver de samme. Store bogstaver, skrifttypen og grafikken er opdateret for bedre at afspejle vores menneskelige og moderne tilgang.

Vi håber du kan lide det!

Web:

Forbedrede filtre i vagtplanen

I vagtplanen kan du bruge filtre til at finde specifikke vagter, medarbejdere eller grupper. Vi har opdateret denne funktion med et nyt design og forbedringer for at optimere brugeroplevelsen.

Du kan nu finde knappen Filter øverst til højre i din vagtplan. Når du klikker på denne vises alle de tilgængelige filtre i højre side af skærmen. Du kan anvende filtrene, mens du navigerer i din vagtplan for hurtigt at finde de oplysninger, du leder efter.

Planday app:

Kommer snart: Ny app version til Android kræver som minimum Android system version 8.0 Oreo.

Android brugere skal installere Android system version 8.0 Oreo (som minimum) for at få de nye version af Planday appen, som starter med den næste version 8.0.0.

Hvis du ikke opdaterer til Android 8.0 Oreo, vil du ikke kunne få de seneste Planday app versioner, hvilket inkluderer fejlrettelser og nye funktioner.