Kom i gang
Sådan logger du på Planday

Denne artikel viser dig, hvordan du logger ind på Planday via web eller app. Se også ofte stillede spørgsmål vedrørende login.

Sepideh avatar
Skrevet af Sepideh
Opdateret over en uge siden

🎯 Før du logger på Planday skal du have modtaget en invitation i en velkomstmail hvori der står de oplysninger du skal bruge.

Du kan logge dig på Planday i appen, via en browser eller direkte via Plandays hjemmeside. I alle tilfælde skal du bruge følgende:

• din virksomheds URL adresse.

• URL'en består normalt af navnet på din virksomhed efterfulgt af .planday.com eller .planday.dk. Eksempel: firmanavn.planday.com. Skriv ikke www eller HTTP før URL'en.

• dit brugernavn (din email)

• din adgangskode

Login på Planday-appen

Hvis du ikke kender din Planday URL adresse

Hvis du er ny i Planday eller har glemt din Planday URL adreese

1. Tryk Log på.

2. Indtast din email adresse for at modtage et log-ind sendt til din indbakke.

3. Åben din email app.

4. Tryk på URL adressen og du vil blive ført tilbage til appen hvor du kan fortsætte dit log-ind ved at indtaste din Planday email (brugernavn) og adgangskode.

Hvis du kender din Planday URL adresse

Hvis du kender web adressen til din virksomheds Planday-konto, kan du indtaste den på appens side Log ind med URL og logge ind med dine kontooplysninger.

1. Tryk Log på.

2. Klik på Log på med URL-adresse.

3. Indtast din virksomheds Planday URL.

4. Indtast dine kontodetaljer for at fortsætte.

Hvis du er i tvivl om din virksomheds Planday-URL, kan du klikke på "Hvad er min URL-adresse til portalen?" i trin 3️⃣ eller logge ind på Planday på nettet.

Login fra Planday på web

Hvis du kender din virksomheds Planday-webadresse kan du indtaste den i en webbrowser. Din Planday-URL er nævnt i invitationsmailen fra din leder. Hvis du ikke kan huske adressen, kan du logge på via Planday’s hjemmeside.

💡 Brug ikke http eller www før URL'en, ligesom vist i eksemplet herunder: firmanavn.planday.com URL adressen plejer at ende på .com eller .dk.

Hvis du ikke kender din virksomheds Planday-URL, kan du også browse til https://www.planday.com/login/ fra en webbrowser. Herfra vil du kun kunne indtaste din e-mail (1.). Hvis din e-mail er tilknyttet en Planday-organisation, vil du modtage en e-mail med din anmodning om link til login til Planday (2.).

Login fra Plandays hjemmeside

Hvis du går til Plandays hjemmeside planday.dk, ser du muligheden for at klikke log ind i øverste højre hjørne.

Hvis du før har været logget på Planday ser du navnene på de virksomheder hvor du tidligere har været logget ind. Ser du din arbejdsplads på listen, klikker du blot på navnet og du vil bliver ført videre til login med brugernavn og adgangskode.

Alternativt, hvis du ikke finder din organisation på listen, kan du angive din e-mailadresse og trykke Fortsæt for at få tilsendt en anmodning om link til login til Planday.

FAQ - Login

Har du glemt din adgangskode?

Du kan nulstille din adgangskode hvis du har glemt den og ikke kan logge ind, eller fordi du blot ønsker at ændre den.

Se mere om hvordan i artiklen Sådan nulstiller du en adgangskode.

Vil du skifte dit brugernavn?

Hvis du allerede har en Planday-konto, kan du redigere dit brugernavn på egen hånd. Se hvordan du gør i artiklen Sådan opdaterer du brugernavn.

Din e-mailadresse er blevet ændret, og du kan stadig ikke logge ind.

Du kan blive bedt om at bekræfte dit brugernavn, når du logger ind for første gang, eller når du eller din leder opdaterer din e-mailadresse.

For at bekræfte din konto, når dine loginoplysninger er blevet opdateret, skal du klikke på linket i e-mailen. Indtil du har bekræftet din e-mailadresse, er dine gamle loginoplysninger fortsat gyldige.

Se også følgende artikler:

ℹ️ Har du brug for mere hjælp?
🔍 Søg hjælpecenteret | Se video vejledninger på Tutorials.Planday.com

💬 For personlig support
Log ind og kontakt vores support team via det blå ikon i nederste højre hjørne eller book en personlig produkttræningssession med en ekspert.