Værktøjer til vagtplanlægning
Opret en overskrift eller note i vagtplanen

Se, hvordan du kan dele oplysninger i skemaet med en overskrift eller note

Sepideh avatar
Skrevet af Sepideh
Opdateret over en uge siden

🎯 For administratorer eller vagtplanansvarlige.

Læs mere om vagtplanen i Lær vagtplanen at kende.

Tilføj en overskrift til en dag

Du kan tilføje en overskrift til en hvilken som helst dag i skemaet for at dele vigtige oplysninger med dine medarbejdere.

Hvis du vil tilføje en note skal du navigere til vagtplanen og vælge noteblokikonet 📝 under datoen på en dag, indtaste din overskrift og note og trykke på Opret for at offentliggøre.

Overskriften og noten vil være synlige for planlagte medarbejdere og ledere, når de ser deres vagtplan på denne måde:

Tilføj en overskrift i Planday-appen

For at skrive en overskrift eller note på appen skal du navigere til vagtplanen og holde datovisningen nede. Der vises to muligheder, hvoraf den ene er noteikonet 📝 for Tilføj overskrift/note. Træk fingeren på denne indstilling, og slip den derefter, så et andet redigeringsvindue vises. Indtast dine informationer her og bekræft dem ved at trykke Udført.