Skjul dage i vagtplanen

Her kan du se hvordan du skjuler dage i vagtplanen via computeren eller på appen

Sepideh avatar
Skrevet af Sepideh
Opdateret over en uge siden

🎯 Denne artikel er for administratorer der er fortrolige med at oprette vagter.

Ved at skjule en enkelt dag eller en periode i vagtplanen kan du oprette og redigere i din vagtplan før du deler den med dine medarbejdere.

Skjul en dag

Du kan skjule en enkelt dag i vagtplanen ved at gå til din vagtplan og i medarbejderoversigten finder du et lille øje ikon lige under dagen og datoen. Når du skjuler dagen vil der være en streg over øjet og vagtplanen vises svagt i baggrunden. Når du igen ønsker at synliggøre dagen kan du blot trykke på øjet igen og vagterne vil dermed blive tilgængelige for medarbejderne på ny.

Skjul en periode

For at skjule en hel periode indenfor et fast datointerval, skal du gå til din Vagtplan og klikke på Værktøjer i øverst højre hjørne i vagtplanen. Her skal du blot vælge Vis/skjul periode. Fra denne menu kan du angive start og slutdato for hvilken periode du ønsker at skjule. Når ændringerne er foretaget og du ønsker at dele vagtplanen med dine medarbejdere, skal du blot gå til Vagtplan > Værktøjer > Vis/skjul periode og angive hvilken periode du ønsker at synliggøre. Husk at trykke Ok for at bekræfte.

Skjul / Vis dage via Planday app

Hvis du har rettigheder til at ændre i vagtplanen og arbejder på farten, kan du også skjule og vise dage via din mobil. Du skal blot gå til Vagtplan og vælge den dag du ønsker at skjule. Du holder fingeren nede på dagen og der burde komme to muligheder op. En af dem er øjet som skjuler dagen og det andet øje viser dagen.

Planday_Vis_skjul dage på APP.png

⚠️ Bemærk, det er ikke muligt at vise/skjule en periode via appen.