Planday Kiosk App til iPad

Se, hvordan du bruger en iPad til at stemple ind og ud på arbejdspladsen

Sepideh avatar
Skrevet af Sepideh
Opdateret over en uge siden

Planday Kiosk app til iPad er en stempelur-løsning, der giver dine medarbejdere mulighed for at stemple ind og ud på stedet. Med Kiosk-appen behøver du ikke at være afhængig af GPS, IP-adresse eller at dine medarbejdere skal bruge deres egne enheder til stempelur.

💡 Bemærk venligst, at Planday Kiosk-appen kun er tilgængelig på iPads, der bruger iOS 11 eller nyere. Du kan se en liste over de understøttede enheder her. Har du ikke appen endnu kan du downloade den på App Store.

For at komme i gang skal en administrator logge på og konfigurere Kiosk-appen.

1. Indtast jeres firma URL adresse som slutter på enten planday.com eller planday.dk

2. Indtast dit Planday brugernavn (din email)

3. Indtast din personlige adgangskode. Det er den samme du bruger til at logge på Planday portalen.

• Vælg de(n) afdeling(er), der skal bruge Kiosk-appen til at stemple ind og ud, og indstil det ønskede sprog.

• Hvis Automatisk lås er deaktiveret på enheden, vil iPad'en vise tid og dato, når den ikke er i brug. Du kan ændre disse indstillinger på enheden ved at gå til Indstillinger > Skærm og lysstyrke.

• Du kan her også vælge om der skal vises en Medarbejderoversigt på login siden eller om medarbejderne skal logge ind med brugernavn og adgangskode og dermed ikke se hinandens navne.

Hvis du har aktiveret Medarbejderoversigt på login siden, kan medarbejderne vælge deres navn fra en liste over alle dine medarbejdere og derefter indtaste deres adgangskode for at logge ind.

Hvis du ikke har aktiveret Medarbejderoversigt på login-siden, bliver dine medarbejdere bedt om at indtaste både deres brugernavn og adgangskode for at logge ind.

Konfigurer kioskprofiler til Stempelur

Hvis du har brug for at tilpasse indstillingerne for Stempelur til den enkelte enheds/placerings specifikke behov, kan du gøre dette via indstillingerne i din Planday portal. Du kan eksempelvis begrænse de vagter, der er tilgængelige på en given enhed, til vagter, som er planlagt for bestemte afdelinger.

For at konfigurere kioskprofiler, skal du gå til Indstillinger > Stempelur > Profiler. Her kan du klikke på Opret profilfor at oprette en Kioskprofil der knytter sig til en specifik afdeling i din virksomhed. Ekspempelvis kan det være at du har to afdelinger, køkken og restaurant, og du vil gerne separere de to således at afdelingerne ikke kan se hinandens brugere indbyrdes på medarbejderlisten samt kun gøre visse vagter synlige ved hjælp af kioskprofiler.

Se meget mere om konfigurering af kioskprofiler her

Planday Kiosk-app - understøttede enheder (iOS)

Planday Kiosk-appen er kun tilgængelig på iPads, der bruger iOS 11 eller nyere.

Bemærk, at følgende understøttede enheder ikke alt omfattende. Tilgængeligheden afhænger hovedsageligt af iOS-versionen og dermed kan andre iPad generationer også være understøttede.

Understøttede enheder:

iPad Air
iPad Air 2
iPad (2017)
iPad (2018)
iPad Mini 2
iPad Mini 3
iPad Mini 4
iPad Pro (9.7-inch)
iPad Pro (10.5-inch)
iPad Pro (12.9-inch 1st generation)
iPad Pro (12.9-inch 2nd generation)

Download Planday Kiosk App for iPadOS her.