Tidsregistrering
Stempelur
Stempelur - registrer din IP-adresse

Her finder du en kort guide over hvordan du opsætter stempeluret til ind- og udstempling via en web browser, uden brug af geo-lokation.

Sepideh avatar
Skrevet af Sepideh
Opdateret over en uge siden

For at aktivere stempeluret på hjemmesiden punchclock.planday.com skal du tilføje en eller flere af din virksomheds IP-adresser til Planday.

Med denne opsætning behøver medarbejderne ikke egen smartphone, men kan stemple ud og ind fra en tablet eller computer på arbejdspladsen.

Sådan registrerer du din IP-adresse

For at bruge webversionen af Stempelur skal du gå til Indstillinger > Stempelur > Adgang > Wifi-adgang > Tilføj.

Søg efter din nuværende IP-adresse på "hvad er min IP-adresse" i en webbrowser på det netværk, hvor dine medarbejdere skal stemple ind og ud.

Tilføj denne IP-adresse i feltet IP-adresse og klik på Gem.

Bemærk: Du skal give IP- adressen et navn. Det kan f.eks. være den lokation, hvor medarbejderne stempler ind og ud.

Hvis du skal opdatere jeres IP-adresse regelmæssigt kan det skyldes at jeres internetudbyder har opsat jeres internet med en dynamisk IP adresse. For at ændre dette skal du kontakte jeres internetudbyder og bede om at få ændret det til en statisk IP-adresse. Alternativt kan du bruge aktiveringskoder.