Kontrakter og Dokumenter
Importer lønsedler til Planday

Importér lønsedler i Planday så medarbejdere kan tilgå deres lønsedler fra både web og app.

Sepideh avatar
Skrevet af Sepideh
Opdateret over en uge siden

Planday understøtter adskillige formater til import af lønsedler. Ved at importere lønsedler til Planday får hver medarbejder adgang til sine egne lønsedler fra internettet eller via Planday-appen.

For at matche en medarbejder med dennes lønseddel anvender Planday to identifikatorer:

• CPR-nummer

• Lønnummer

Begge disse værdier skal være identiske i Planday og lønbehandlingssystemet.

Download lønsedlerne fra lønsystemet som en enkeltfil med én lønseddel per side. Dokumentet må ikke være beskyttet med adgangskode.

Importer lønsedler til Planday

Følg trinnene herunder for at importere lønsedler til Planday:

• Log på Planday, og gå til Løn > Importer lønsedler.

• Angiv start- og slutdato for lønperioden.

• Vælg uploadformat.

• Klik på Upload fil.

• Klik importér.

Planday_Importer lønsedler (2).png

Lønsedler uploades til din endelige godkendelse. Du får vist en liste med alle medarbejdere, og om uploaden blev fuldført eller ej. Klik på Gem, når du har gennemgået de uploadede lønsedler.

Tilgængelige uploadformater

Planday kan håndtere lønsedler fra en lang række lønudbydere. Både IRIS, SAGE og BrightPay understøttes. Der er desuden en generisk importmulighed for andre systemer.

Adgang til lønsedler

Medarbejdere kan se og downloade deres lønsedler fra Mere > Dokumenter > Lønsedler i Planday-appen eller under fanen Forside i browseren. Administratorer har adgang til lønsedler fra medarbejdernes profil eller via Løn > Lønsedler.

Fejlfinding

Hvis du har problemer med lønsedler, skal du bemærke følgende:

• For at se medarbejderes lønsedler skal du have administrator adgang, som er et af de højeste adgangsniveauer i Planday. Muligheden for at se medarbejderes lønsedler kan som sådan ikke begrænses ud fra afdeling eller gives til vagtplansledere eller HR-chefer.

• Lønsedler skal helst uploades i et enkelt PDF-dokument med hver medarbejders lønseddel på en separat side. Dette er vigtigt, når den generiske importfunktion bruges.

• Alle medarbejdere skal have en værdi i feltet CPR-nummer på deres konto. (Uden mellemrum og bindestreger)

• Hvis der bruges en integration som IRIS, SAGE eller BrightPay, skal felterne CPR-nummer og Lønnummer være identiske i Planday og i dit lønsystem.

• Hvis medarbejdere ikke kan få adgang til deres lønsedler via Planday-appen, skal du prøve at fjerne og geninstallere appen.