Planday for medarbejdere
Din vagtplan
Sælg, byt og overdrag dine vagter

Byt vagter med de rigtige kolleger, og gør det nemt for din leder at godkende dit vagtbytte.

Sepideh avatar
Skrevet af Sepideh
Opdateret over en uge siden

🎯 For medarbejdere. Som administrator kan du her finde oplysninger om ledige vagter, vagtanmodninger og vagtbytte.

• Skærmbillederne er fra iPhone versionen af appen. Der kan være små designforskelle i Android versionen, men funktionaliteten er den samme.

Når du vælger en af dine fremtidige vagter fra Dine vagter i appen, får du mulighed for at bytte, overdrage eller sælge vagten.

• En anmodning om bytte giver dig mulighed for at bytte vagter med en kollega. De får din vagt, og du får deres vagt. Perfekt til at bytte en tidlig start med en kollega, der starter tidligt, med en kollega, der starter sent.

• En anmodning om overdragelse giver dig mulighed for at give vagten direkte til en kollega uden at bytte den. Brug denne mulighed, når du har en bestemt person i tankerne til at erstatte dig, når du ikke selv kan arbejde.

• Brug Sælg til at sætte vagten til salg, så dine kolleger får mulighed for selv at anmode om den. Hvis du har mange kolleger i din stilling, vil denne mulighed gøre det nemmere for dig at finde en afløser, når du ikke kan arbejde på denne vagt.

Bemærk:

I alle tre scenarier forbliver vagten din, indtil en kollega accepterer din anmodning og en leder godkender den.

Vagter med en anmodning, der afventer godkendelse, vises med et ikon for afventende. Hvis du vil annullere anmodningen, skal du vælge vagten og trykke på Annuller salg, vagtbytte eller overdragelse.

Hvis du har modtaget en anmodning om vagtbytte eller overdragelse fra en af dine kolleger, vil du modtage en besked på din Planday app, og du kan godkende denne anmodning fra Mere > Anmodninger > trykke på Personlig.

Se mere om appens forskellige funktioner her: