Stempelur på mobilen

Som medarbejder lærer du, hvordan du stempler ind og ud af dine vagter og efterlader en kommentar til din leder, hvis du kommer for sent!

Sepideh avatar
Skrevet af Sepideh
Opdateret over en uge siden

🎯 For medarbejdere. Er du administratorer? Læs Sådan opsætter du Stempelur og Godkendelse af stempeltider

Stempl ind og ud af din vagt i appen

Hvis Stempelur er blevet aktiveret af din arbejdsgiver, kan du se dine vagter for den aktuelle dag i Stempelur-widgetten på skærmen Overblik. Du kan stemple både ind og ud herfra.

⚠️ Bemærk venligst, at GPS skal være aktiveret på din enhed for at kunne stemple ind og ud.

Hvis du har problemer med at stemple ind, skal du give fuld adgang til Planday-appen fra din mobile enheds placerings- eller GPS-indstillinger. Se artiklen Hvad kan du gøre hvis du har problemer med stempeluret?

Skriv en kommentar når du stempler ind eller ud (valgfrit)

Du har også mulighed for at tilføje en kommentar, når du stempler ind eller ud, hvis du eksempelvis er forsinket til en vagt eller blev længere. Det kan også være enhver anden relevant information som din manager skal vide omkring din vagt.

Hvorfor skal jeg efterlade en kommentar?

1. Årsag til, at du kommer for sent: Hvis du kommer for sent til din vagt, kan du efterlade en forklaring, når du stempler ind.

2. Årsag til overarbejde: Hvis du er blevet længere end planlagt, kan du fortælle din leder, hvorfor du er blevet længere, når du stempler ud fra din vagt.

3. Detaljer om vagten: Du kan efterlade kommentarer om specifikke detaljer i din vagt, såsom opgaver, du arbejdede med, eller særlige hensyn.

4. Problemer eller bekymringer: Hvis du støder på problemer under din vagt eller har bekymringer, der kræver opmærksomhed, kan du bruge kommentarer til at kommunikere disse til din leder.

5. Feedback: Du kan også give positiv feedback, humørstatus eller kommentarer om din vagt, kolleger eller arbejdsmiljøet.

Tilføj en ekstra vagt ved indstempling

Hvis du ikke er på vagtplanen, men alligevel arbejder, skal du blot stemple ind ved at vælge Tilføj ekstra vagt. Vælg derefter din afdeling og personalegruppe for din ekstra vagt.

Hvis du ikke står på vagtplanen, men stadig arbejder, kan det være at du skal Tilføj ekstra vagt i stempeluret. Når du gør det, skal du vælge din afdeling og personalegruppe for den ekstra vagt.

Kan du ikke se muligheden for at tilføje en ekstra vagt?

• Denne funktion er kun tilgængelig hvis din leder har aktiveret muligheden for indstempling udenom vagtplanen.

• I tilfælde af uplanlagte vagter, skal du kontakte din leder før du stempler ind.

💡Hvis du bruger en iOS-enhed med iOS 14 eller nyere, skal du aktivere præcis lokationsadgang for Planday-appen. Dette er nødvendigt for at sikre, at din leders krav til indstempling og udstempling af en vagt er opfyldt.

Sådan bruger du pause i stempeluret på app

​Som en medarbejder der ønsker at stemple ind og ud af sin pause, skal du kigge efter Stempelur i appen. Her finder du knappen Start pause. Når pausen er startet vil du få ønsket om en god pause og kan løbende følge med i pausens længde med den røde timer.

Bemærk:
Du skal først stemple ind på din vagt, før du kan stemple ind på din pause.
En pause, der afsluttes indenfor 2 minutter, annulleres.

Når pausen ønskes afsluttet trykker du blot på Afslut pause, hvorefter du bliver mødt med beskeden Velkommen tilbage. Til sidst vil du kunne se den samlede pausetid og igen have muligheden for at starte en ny pause eller afslutte din vagt.

Bemærk:

Vær opmærksom på at der kan være en lille forsinkelse på timeren, hvis din mobil har været i dvale. Vent lidt og timeren vil opdatere sig selv med den rigtige tid.