Opslagstavle og begivenheder

Se hvor du finder vigtige beskeder og kommende begivenheder i appen. Du kan også se, hvordan du accepterer en invitation til en begivenhed.

Sepideh avatar
Skrevet af Sepideh
Opdateret over en uge siden

Skærmbillederne er fra iPhone versionen af appen. Der kan være små designforskelle i Android versionen, men funktionaliteten er den samme.

Nederst på skærmen Overblik finder du sektionen Opslagstavle og Begivenheder.

Din chef eller arbejdsgiver kan bruge sektionen Opslagstavle til at offentliggøre vigtige oplysninger. Det kan være oplysninger om nye politikker, personaleændringer eller blot en hurtig note for at holde dig orienteret om noget, der er relevant for dit arbejde.

Begivenheder oprettes med en dato og et klokkeslæt og giver dig mulighed for at bekræfte din deltagelse, hvis denne funktion er blevet aktiveret af den person, der har oprettet begivenheden.

Hvis der er mere end ét nyhedsfeedindlæg eller én begivenhed, kan du stryge til venstre og højre for at få vist dem eller trykke på Vis alle for at få vist en komplet liste. Tryk på indlægget eller begivenheden for at få vist flere oplysninger.

Når du har valgt en begivenhed, får du vist en liste over dine kolleger, der deltager eller har aflyst. Du kan også bekræfte eller afvise din egen deltagelse.