Kontrakter og Dokumenter
FAQs
Er dokumenter, der er underskrevet i Planday, juridisk gyldige?
Er dokumenter, der er underskrevet i Planday, juridisk gyldige?
Sepideh avatar
Skrevet af Sepideh
Opdateret over en uge siden

Dokumentunderskrift i Planday er underlagt de samme autentificerings- og sikkerhedsforanstaltninger for en medarbejder som alle de data, der er tilgængelige på deres konti i Planday.

Planday er et værktøj til at muliggøre kommunikation mellem en arbejdsgiver og dennes ansatte og ikke en officiel platform til dokumenthåndtering eller elektronisk signatur. Adgang til dokumenter og kontrakter, der er knyttet til deres konto, kræver ikke yderligere autentificering ud over et almindeligt medarbejderlogin til systemet (med deres brugernavn og adgangskode).

Desuden kan fysisk underskrevne kontrakter uploades og deles direkte til en medarbejders medarbejderoplysninger i Planday.

Planday påtager sig intet ansvar for overholdelse af juridiske dokumenter for din egen virksomhed. Det er din juridiske forpligtelse til at sikre, at den måde, du vælger at underskrive og opbevare ansættelseskontrakter på, er i overensstemmelse med lovgivningen i din jurisdiktion.

For at hjælpe dig med dette har Planday modtaget følgende rådgivende udtalelser om vores dokumentunderskriftsproces i produktet:

Se også følgende relaterede artikler:

ℹ️ Har du brug for mere hjælp?
🔍 Søg hjælpecenteret | Se video vejledninger på Tutorials.Planday.com

💬 For personlig support
Log ind og kontakt vores support team via det blå ikon i nederste højre hjørne eller book en personlig produkttræningssession med en ekspert.