Importer omsætning fra Flexybox
Opdateret over en uge siden

Bruger du Flexybox som POS-system, kan du benytte dig af integrationen mellem Planday og Flexybox til at få din daglige omsætning fra Flexybox vist i Planday.

Med integrationen kan du følge omsætningen i løbet af dagen - den hentes ind i Planday hvert 5. minut. Omsætningstallene hentes for et givent antal dage tilbage i tiden, så eventuelle opdateringer vil kunne ses i Planday. Omsætningen vises pr. dag.

Du kan følge omsætning, lønprocent og lønomkostninger i omsætningsmodulet under Rapporter > Omsætning, samt direkte i vagtplanen.

Før du kan anvende integrationen, skal du have oprettet omsætnings-enheder i de relevante Afdelinger i Planday. Det gør du under Indstillinger > Rapporter > Omsætning.

Forbered integrationen til Flexybox

Du skal starte med at kontakte Flexybox og bede om følgende loginoplysninger:

• API nøgle

Hvis du har flere Flexybox-løsninger, som du ønsker at hente omsætningsdata fra, skal bede om at få udleveret en API-nøgle til hver løsning.

Aktiver Flexybox integrationen

Tilslut til Flexybox

1. Start med at åbne Planday og gå til Indstillinger > Integrationer > Oversigt.

2. Find Flexybox og klik på Tilføj.

3. Indtast API nøglen, som du har fået udleveret af Flexybox.

4. Klik Tilslut. Hvis tilslutningen mislykkes bedes du kontrollere API nøglen fra Flexybox.

Klik på tilføj Flexybox løsning, for at indtaste flere API-nøgler og gentag trin 3-4.

Integrationsindstillinger

Du skal nu vælge indstillinger for integrationen

1. Vælg Antal dage tilbage i tiden du ønsker, der skal hentes data for - typisk 2 dage. Integrationen opdaterer omsætningstallene fra Flexybox i det angivne antal dage tilbage tiden, således at eventuelle opdateringer af omsætningsdata i Flexybox også kan ses i Planday.

2. Sæt flueben i Overskriv eksisterende data, hvis integrationen må overskrive eksisterende data. Dette kan f.eks. være omsætningstal indtastet manuelt eller hvis der hentes omsætning for flere dage tilbage i tiden, og omsætningstallene bliver opdateret i Flexybox.

Location matching

Afslutningsvist skal du tilknytte omsætningsenheder i Planday med de rigtige kasseområder i Flexybox, så omsætningen tilknyttes de korrekte afdelinger i Planday og der kan udregnes korrekt lønprocent.

• Åben Location matching ved at trykke på Vis detaljer.

• Her vises samtlige omsætningsenheder der er oprettet i jeres Planday portal. I dropdown menuen skal du vælge hvilke kasseområder fra Flexybox der skal knyttes til den pågældende omsætningsenhed.

• Klik på Aktiver. Integration er klar til at hente omsætningsdata fra Flexybox.