Datacenter og Formler
Redigering eller sletning af Datasæt eller Formler

Sådan håndteres eksisterende Datasæt og Formler.

Opdateret over en uge siden

🎯 Denne funktion er inkluderet i Pro Plan og op.

Kontakt vores supportteam, hvis du vil prøve den.

Når du bruger datacenterfunktionerne, finder du muligvis ud af, at du skal oprette flere Datacenter formler og målinger, eller foretage ændringer i dine datasæt eller formler.

Når du har oprettet din første måling, bliver siden Datacenter en oversigtsside, hvor du kan:

• oprette flere målinger

• redigere og gemme ændringer for dine eksisterende målinger

• slette de målinger, du ikke længere bruger.

Alle dine målinger vil være under Rapporter > Datacenter.

På venstre side kan du se alle dine eksisterende målinger, angivet efter deres ID og beskrivelse. Du kan skifte mellem dine datasæt og formler i øverste venstre hjørne.

Redigering af datasæt og formler

Fra de samme lister over målinger på oversigtssiden kan du redigere enhver måling.

Du kan trykke på redigeringsikonet ✏️, der vises, når du holder markøren over en måling på listen, eller trykke direkte på målingen for at redigere den. Vælg fanen Detaljer i øverste venstre hjørne for at redigere målingen.

Her er, hvad du kan redigere:

• for datasæt: beskrivelsen af målingen.

• for formler: beskrivelse af målingen, og om formlen skal være synlig i vagtplanen eller ej.

Når du redigerer et datasæt eller en formel, har du også mulighed for at slette det/den.

Hvis der henvises til dit datasæt eller din formel andre steder, ødelægger sletning den formel, der bruger det. Det betyder, at du ikke længere kan se den måling, du slettede, eller den formel, der henviste til den, i din vagtplan.

Husk, at når informationen er slettet, går den tabt i en planlægningsmåling og kan ikke gendannes. Når en måling er slettet, vil du også kunne genbruge dens ID til en anden måling.