Kom i gang
Kom igang som medarbejder
Bliv en del af Planday: invitation, adgangskode og login

Sådan kommer du igang med at bruge Planday. Vi viser dig hvordan du bekræfter din brugerkonto, opretter en adgangskode og logger på.

Sepideh avatar
Skrevet af Sepideh
Opdateret over en uge siden

Når din virksomhed går i gang med Planday, bliver du inviteret og får adgang til platformen. Når du aktiverer din Planday-konto, kan du se dine vagter, anmode om ledige vagter og sende beskeder til dine kollegaer direkte fra Planday web eller app.

Vil du hellere se en video om hvordan du logger på Planday? Klik her.

Invitation til Planday - Bekræft dit brugernavn

Når du inviteres til din arbejdsplads’ Planday konto, bliver der sendt en email som ser ud som billedet herunder:

Denne email indeholder virksomhedens URL adresse til jeres Planday-konto samt dit brugernavn. Hvis du ønsker at bekræfte brugernavnet, skal du blot klikke på det tilsendte link via Bekræft her. Dette vil aktivere din email som dit Planday brugernavn og sende dig videre til næste trin hvor du skal oprette en adgangskode.

Bemærk: Dit bekræftelseslink udløber efter 48 timer. Hvis det udløber, skal du bede din leder om at sende dine loginoplysninger igen.

Opret en adgangskode

Næste skridt er at oprette en ny adgangskode for din Planday konto.

Når du har indtastet og bekræftet din adgangskode og accepteret Plandays privatlivspolitik og slutbrugerlicens, oprettes din brugerkonto. Herefter vil du blive ført til startsiden, hvor du skal indtaste virksomhedens URL, som var inkluderet i din invitationsmail. Se mere i Sådan logger du på Planday.

Login på Planday

Du skal bruge tre oplysninger for at logge på Planday, både i appen og på web:

1. Virksomheds URL: Du kan finde URL adressen i din velkomstmail.

2. Brugernavn: Dit brugernavn er den mail adresse hvor du har modtaget din Planday invitation.

3. Adgangskode: Dette er adgangskoden som du netop har oprettet via linket i mailen som vist ovenfor.

Se mere i artiklen Sådan logger du på Planday