Sådan rydder du din browserdata

Ved at rydde din browserhistorik kan du nogle gange hjælpe med at fremskynde langsomme indlæsningstider eller fejl i indlæsningen.

Sepideh avatar
Skrevet af Sepideh
Opdateret over en uge siden

Det kan være en god idé at slette eller rydde din browserdata med jævne mellemrum da det kan optimere brugeroplevelsen og hastigheden når du arbejder i Planday og andre hjemmesider online.

Dette oplever man mest hvis man navigerer rundt i vagtplanen i det denne side indeholder mange informationer og funktioner der er forbundet med hinanden.

💡For at få den bedste oplevelse med Planday, anbefaler vi at bruge Google Chrome som browser.

Ryd browserdata på Google Chrome

I browserens menubar øverst, klik på Chrome menuen, dette er de tre prikker i oppe i højre hjørne > Tryk Slet browserdata.

Vælg hvad du vil rydde

Her skal du først vælge fanen Avanceret 1️⃣ og derefter hvilket tidsinterval du ønsker at rydde din browserdata for - vælg Altid 2️⃣. Vælg hvilken data du vil slette 3️⃣ og sørg for at trykke på Cookies og anden websitedata samt Billeder og filer, der er gemt i cache > Tryk på Ryd data 4️⃣.

Læs mere om, hvordan du sletter din browserhistorik eller dine cookies i Googles hjælpecenter.

Ryd browserdata på Safari

I Safari-appen på din Mac skal du vælge Historik > Ryd historik.

Vælg, hvor langt tilbage du vil have din browserhistorik slettet. Vi anbefaler, at du rydder Al historik.

Slet gamle Planday bogmærker

Efter du har slettet din browserdata, anbefaler vi at du sletter alle dine bogmærker og genveje der tager dig til Planday. Du kan tilføje nye bogmærker igen, der tager dig til log-in siden af din Planday konto.

Log tilbage ind i Planday

Til sidst, luk alle Planday vinduer og log ind i Planday igen.