Understøttede enheder - iOS

iOS 16 er den version, der som minimum kræves for at køre Planday-appen.

Sepideh avatar
Skrevet af Sepideh
Opdateret over en uge siden

Fra og med Januar 2024, er iOS 16 den version man som minimum skal have for at kunne bruge Planday appen.

Dette betyder at du ikke vil kunne opdatere Planday appen hvis du bruger en enhed med iOS 16 (eller under) da den ikke længere er understøttet. Du vil dog stadig kunne bruge den tilgængelige version på din telefon så længe du har brug for det.

iPhone 14 eller over
iPhone 14 Plus
iPhone 14 Pro
iPhone 14 Pro Max
iPhone 13
iPhone 13 mini
iPhone 13 Pro
iPhone 13 Pro Max
iPhone 12
iPhone 12 mini
iPhone 12 Pro
iPhone 12 Pro Max
iPhone 11
iPhone 11 Pro
iPhone 11 Pro Max
iPhone XS
iPhone XS Max
iPhone XR
iPhone X
iPhone 8
iPhone 8 Plus
iPhone SE (3rd generation)
iPhone SE (2nd generation)

Hvis du fra og med januar 2024 bruger en af følgende enheder på listen herunder, vil du ikke kunne opdatere Planday appen.

iPhone 5S
iPhone 6
iPhone 6 Plus
iPod Touch (6th generation)
iPhone SE (1st generation)
iPhone 7
iPhone 7 Plus

Download Planday App for iOS her:

Hvis du i stedet sidder med en Android enhed, kan du finde listen her