2022
Opdateringer til Medarbejderoplysninger siden

Sammenlign de følgende ændringer på siden medarbejderoplysninger, og se, hvad der er nyt.

Sepideh avatar
Skrevet af Sepideh
Opdateret over en uge siden

🎯 Denne artikel omhandler ændringerne for Medarbejderoplysninger siden. Du kan læse mere om ændringerne da de blev kommunikeret i produktopdateringerne fra April 2022 omkring Rediger medarbejder formularen.

Som en del af vores empowerment-initiativ stræber vi konstant efter at skabe en bedre oplevelse for dig og dine medarbejdere, når de arbejder med Planday. Redigering af ansættelsesoplysninger er en vigtig funktion i systemet, når du tilføjer nye medarbejdere eller opdaterer oplysninger om eksisterende medarbejdere. For at lette denne oplevelse har vi indført et par ændringer i udseendet og forbedringer af funktionaliteten ved redigering af medarbejderoplysninger.

Hvor kan jeg finde det?

Du kan tilgå ændringerne fra samme sted som du normalvis går til Medarbejderoplysninger siden ved at gå til Medarbejdere > vælge en medarbejder > Rediger.

Du skal ikke aktivt gøre noget for at få denne opdaterede version da det vil være aktiveret på din portal automatisk.

Hvad har ændret sig?

Rediger medarbejder

Rediger medarbejder åbner op i det nye Planday interface og med et moderne layout der passer til resten af portalen.

NU

FØR

Ny menu: Brugerhandlinger

Almindeligt anvendte handlinger som f.eks. skift af brugernavn, deaktivering af brugere og opdatering af profilbillede er nu samlet under Brugerhandlinger, mens de tidligere var under Brugerinformation. Vi har også flyttet muligheden for at nulstille adgangskode og sende en velkomstbesked under afsnittet Brugerhandlinger.

NU

FØR

Brugerhandlinger

Brugerinformation

Medarbejderoplysninger bliver til Personlige oplysninger

Fanen Personlige oplysninger erstatter Medarbejderoplysninger, hvor du kan redigere oplysninger om medarbejderen, deres adresse og eventuelle brugerdefinerede felter, du har oprettet i formularen til oprettelse af medarbejderen. Bemærk, at hvis du vælger Australien som land, bliver du automatisk bedt om at vælge en stat/provins.

NU

FØR

Personlige oplysninger

Medarbejderoplysninger

Grupper og timesatser bliver til Ansættelse

Afsnittet Grupper og timesatser er blevet erstattet af fanen Ansættelse, hvor du nu kan tilføje medarbejderen til en afdeling, vælge de personalegrupper, som medarbejderen skal være en del af, og anvende kontraktregler direkte herfra. Som noget nyt kan du også ændre mearbejderens faste løn i denne fane.

NU

FØR

Ansættelse

Grupper og timesatser

Oprettelse af kontrakt er flyttet til fanen Dokumenter

Vi har flyttet medarbejderens tidligere og nuværende kontrakter under den omstrukturerede fane Dokumenter. Her kan du også finde muligheden for at uploade filer til medarbejderen, f.eks. brugermanualer eller virksomhedsvejledninger. Vi har også tilføjet en ny Note sektion, hvor du kan efterlade tekstnoter til medarbejderne som f.eks. instruktioner eller meddelelser.

NU

FØR

Dokumenter
(Kontrakter, Filer, Noter)

Opret kontrakt

Fanerne Vagter, Lønsedler, Fravær og Afspadsering forbliver samme sted som før.