2022
Februar 2022 - Produktopdateringer
Opdateret over en uge siden

Februar afsluttes med en række opdateringer og forbedringer.

Oversigt over ændringer:

• Ny og forbedret version af Løndataeksport

• Opdateringer i Opret medarbejder skema:

• Forbedret valg af afdeling

• Landsflag ved valg af landekode

• Opdateringer af fravær:

• Vagttyper for individuelle fraværskontotyper

• Forbedringer af fraværskontoer og fraværsanmodninger

• Rediger forbrugsperiode i medarbejderes fraværskonto

• Kommer snart (version 7.7.0): Ny mulighed for at vælge modtager af meddelelser

Web:

Ny og forbedret version af Løndataeksport

Løndataeksport finder du under Løn > Løndataeksport. Løndataeksport har fået et nyt design med forbedringer på siden. Funktionerne er de samme, men nogle elementer på siden er blevet flyttet for at gøre brugeroplevelsen mere intuitiv sammen med det nye design.

Forbedringer du kan finde på den nye Løndataeksport er:

• Mere fleksibilitet i valg af datointerval

• Avanceret medarbejdervalg ved brug af filter

• Valgfri filformat til PDF og HTML

• Forbedret rapportoversigt

Derudover har vi flyttet andre underfaner fra Løn til en separat side, som du finder under Lønfanen i navigationsmenuen.

Opdatering for oprettelse af medarbejdere:

• Forbedret valg af afdeling

Når du opretter medarbejdere ved Medarbejdere > Opret Medarbejder, kan du nu vælge flere afdelinger for hver medarbejder samt benytte ’vælg alle’ funktionen ved behov.

• Landsflag ved valg af landekode

Vi har forbedret mulighederne for valg af landekode i Opret medarbejder skemaet. Udover at se land og landekode kan du nu også se landsflag ud fra hvert land.

Med søgefeltet kan du søge på land eller landekode og hurtigt finde det land du skal bruge.

Opdateringer af fraværsmodul:

• Vagttyper for individuelle fraværskontotyper

Det er nu muligt at vælge vagttyper for individuelle fraværskontotyper. Det betyder, at hvis du har forskellige kontotyper og du ønsker at benytte forskellige vagttyper til optjening og/eller udbetaling, så kan du nu vælge dette i opsætningen af de forskellige fraværskontoer.
    Dette gør du ved Indstillinger > Fravær > Kontotyper > klik for at redigere Kontotype > scroll ned til Vagttyper.

Hvis du allerede har valgt specifikke vagttyper til optjening i den gamle opsætning, så skal du ikke bekymre dig. De eksisterende indstillinger for vagttyper i din portal vil blive overført, og du skal ikke lave nogle ændringer, hvis du ønsker at beholde dem, som de er.

• Forbedringer af fraværskonto og fraværsanmodninger

Under Vagtplan > Fraværskonto og Vagtplan > Fraværsanmodninger får du en oversigt over dine medarbejderes kontoer og anmodninger.
    For at forbedre disse har vi tilføjet et søgefelt øverst på begge sider, hvor du kan søge efter dine medarbejdere ved brug af for – og efternavn.

For at få bedre oversigt over dine valg af filter, har vi også samlet Filter i et separat pop-up vindue. Det nye valg af filter vil dukke op på højre side af skærmen, når du klikker på Filter knappen.
    Listen over Fraværskontoer og Fraværsanmodninger vil automatisk blive opdateret når du laver ændringer I dine valg af filter.

Du kan også finde en ‘nulstil filter’-knap øverst på højre side af pop-up vinduet, som vil nulstille alle filtrene, så du kan se hele oversigten.

• Rediger Forbrugsperioden i medarbejderes fraværskonto

Du kan nu redigere Forbrugsperioden for dine medarbejderes individuelle fraværskonto, når du redigerer hver enkelt konto.

Du kan redigere fraværskontoen på følgende to måder:

• Vagtplan > Fraværskonto > klik på en medarbejders fraværskonto for at redigere.

• Medarbejdere > rediger en medarbejder > Fravær > klik på en medarbejders fraværskonto for at redigere.

Planday app:

Kommer snart (version 7.7.0): Ny mulighed for at vælge modtager af meddelelser

Du får snart en helt ny mulighed for at vælge modtager, når du sender meddelelser i Planday-appen.

Med denne nye valgmulighed, får du et bedre overblik over dine medarbejdere. Du kan vælge modtagere ud fra en liste oversigt, vælge hele afdelinger eller medarbejdergrupper samt benytte søgefeltet for at finde specifikke medarbejdere.

Dette bliver tilgængeligt i den næste version (7.7.0) for både Android og iOS.

Bemærk: Skærmbilledet er et eksempel fra iOS-appen, og du vil derfor kunne se små forskelle mellem iOS og Android appen, men funktionen er den samme.