2022
April 2022 - Produktopdateringer
S
Skrevet af Sissel Bjerkeset Moen
Opdateret over en uge siden

April afsluttes med et par spændende opdateringer.

Her er det nye:

Web:

• Opdateringer i Rediger medarbejder formular (kommer snart til alle lande)

• Opdateringer på Besked side (kommer snart til alle lande)

• Ny appversion (7.8.0) med små opdateringer og fejlrettelser

Web

Opdateringer i Rediger medarbejder formular (kommer snart)

Vi har opdateret Rediger medarbejder formularen med et helt nyt design og med små forbedringer. Funktionaliteten er den samme, som du kender det, men nogle elementer er rykket rundt for at gøre det mere intuitivt for dig at bruge. Derudover giver det er friskt udseende til siden.

Du kan gå på opdagelse i ændringerne ved at gå til Medarbejdere > klik på enhver oprettet medarbejder > Rediger.

Rediger medarbejder formularen bliver opdateret løbende på Planday platforme I alle lande, så hvis du ikke kan se det nye design endnu, så kan du se frem til det snart.

Få et smugkig på ændringerne:

• Nyt moderne udseende

• Ny sektion til Brugerhandlinger

• Kontrakter er rykket til den omstrukturerede Dokumenter fane

• Forbedret håndtering af Kontraktregler

Du kan læse mere og se alle ændringerne i denne artikel.

Opdateringer på Besked side (kommer snart til alle lande).

Vi har også lavet opdateringer i designet på Besked siden, sammen med forbedringer af sidens produktivitet og tilgængelighed. Funktonen er den samme, som du kender den, men nogle elementer er rykket rundt for at gøre det mere intuitivt for dig at bruge. Derudover giver det et friskt udseende til siden.

Besked siden bliver opdateret løbende på Planday platforme I alle lande, så hvis du ikke kan se det nye design endnu, så kan du se frem til det snart.

Få et smugkig på ændringerne:

• Nyt moderne udseende

• Opdateret udseende ved afsendelse af beskeder

• Forbedret valg af modtager

Planday app:

Ny appversion (7.8.0) med små opdateringer og fejlrettelser

En ny version af Planday-appen (7.8.0) er tilgængelig til både Android og iOS.

Login-skærmen er blevet opdateret for at forbedre oplevelsen af at logge ind på en ny Planday-konto med kontekstuelt hjælpeindhold og et nyt design.

Bemærk: Skærmbilledet er et eksempel fra iOS-appen, og du vil derfor kunne se små forskelle mellem iOS og Android appen, men funktionen er den samme.

Denne nye version indeholder også følgende rettelser til problemer, som nogle brugere kan have oplevet:

• Android:

• Valg af modtagere, når du skriver en besked

• Antal modtagere, når du skriver en besked

• Tildeling af afdeling til medarbejdere

• Rækkefølgen af vagtanmodninger fra medarbejdere

• Godkendelse af bytteanmodninger

• Skift mellem forskellige Planday-konti

• Ydeevne ved brug af Ferie funktionen

• Generel ydeevne af appen

• iOS:

• Rækkefølgen af vagtanmodninger fra medarbejdere

• Manglende telefonikon for administratorer i medarbejdernes profiler

• Synlighed af ledige vagter

• Synlighed af dagsnotatet i vagtplanen

• Skærmanimationer på overbilksiden

• Generel ydeevne af appen