2022
Maj 2022 - Produktopdateringer
Opdateret over en uge siden

Maj afsluttes med nogle opdateringer og forbedringer.

Her er det nye:

• Nyt løntillæg baseret på kontraktregler

• Omformulering i fravær modulet

• Kommer snart: Omformulering af månedsløn til fast løn

Planday app:

• En ny app version (7.9.0) er tilgængelig for både Android og IOS med mindre fejlrettelser

Web:

Nyt løntillæg baseret på kontraktregler

Under Indstillinger > Løn > Løntillæg > Opret kan du finde den ny tillægstype kontraktregler

Med kontraktregler tillægget kan du sætte en fast sats eller en procentsats baseret på din medarbejders individuelle løn, som de bør få i tillæg, når de arbejder flere timer end de er aftalt til.

Dette tillæg kan benyttes på alle medarbejdere, som er blevet tildelt en kontraktregel.

Læs mere om, hvordan du anvender tillæg til kontraktregler.

Omformuleringer i fraværmodul

Vi har omformuleret nogle dele af fraværmodulet:

• Kontotyper er blevet omformuleret til kontoskabeloner

• Lokation: Indstillinger > Fravær > Kontoskabeloner

• Muligheden Opret en fraværskonto til medarbejdere er blevet omformuleret til Anvend fraværskontoskabelon til medarbejdere

• Lokation: Vagtplan > Fraværskonti > Anvend skabelon

Opdateringen ændrer ikke ved funktionaliteten, da det kun er teksten, som er blevet omformuleret, så det passer bedre til funktionen. Dette er for at forbedre oplevelsen af at opsætte fraværskontoer til dine medarbejdere.

Kommer snart: Omformulering af månedsløn til fast løn

Via Medarbejdere > Rediger medarbejder kan du tildele en månedsløn til dine medarbejdere, som modtager en fast løn (standardperiode: måned). Snart vil det blive omformuleret til fast løn.

Opdateringen ændrer ikke ved funktionaliteten, da det kun er teksten, som er blevet omformuleret. Lønperioden er stadig månedlig som standard, så der er ingen ændringer ved den nuværende opsætning.