2022
Juni 2022 - Produktopdateringer
Opdateret over en uge siden

Juni afsluttes med nogle opdateringer og spændende nye funktioner.

Her er det nye:

Web:

• Kommer snart: Opdateret Forside overblik

Planday app:

• Ny app version til iOS kræver som minimum iOS system version 15

Web:

Kommer snart: Opdateret Forside overblik

Forside overblikket bliver opdateret løbende på Planday platforme I alle lande, så hvis du ikke kan se det nye design endnu, så kan du se frem til det snart.

Forside overblikket har fået et nyt friskt design sammen med nogle spændende opdateringer.

Det nye overblik har en dynamisk gittervisning, så widgets vil blive vist i en enkelt eller dobbelt kolonne, afhængigt af bredden på din browserskærm.

Enkel kolonne:

Dobbel kolonne:

Du kan uploade dit eget logo fra Indstillinger > Portalindstillinger > Generelt. Det bliver derefter vist i øverste venstre hjørne sammen med dit firmanavn.

Du kan redigere dit eget overblik ved at klikke rediger overblik i øverste højre hjørne. Her vil du kunne vælge de widgets, du gerne vil have vist i dit eget personlige overblik. Disse ændringer vil kun påvirke din egen personlige bruger, og de tilgængelige oplysninger i overblikket kan varierer efter den enkeltes brugers adgangsniveau.

Administration af nyheder og begivenheder er flyttet til separate sider, sammen med fødselsdagsoverblik. De nye sider kan findes under Forside > Nyheder, Begivenheder eller Fødselsdage. Overblikket vil stadig indeholde en oversigt over de kommende fødselsdage og nuværende nyheder og begivenheder.

Vi har også opdateret nøgletal og du har nu mulighed for at tilpasse oplysningerne for omsætning og lønprocent, afhængigt af, hvad du gerne vil have vist i dit personlige overblik.

Widget for omsætning giver hurtig adgang til dine indtægtsdata, så du kan overvåge din virksomheds præstation direkte fra dit personlige overblik. Du kan også sammenligne indtægtsdata på tværs af to udvalgte afdelinger.

Widget for lønprocent giver hurtigt adgang til dine lønprocenter direkte fra dit personlige overblik. Du har muligheden for at sammenligne din mållønprocent med den faktiske lønprocent og sammenligne præstation på tværs af to udvalgte afdelinger.

Widget for dagligt fremmøde er blevet optimeret til at vise dig et realtidsoverblik over de vagter, der er planlagt på den aktuelle dag. Denne widget er forbundet til stempelur og viser en liste over dagens skift og fremmøde status.

Planday app:

Ny app version til iOS kræver som minimum iOS system version 15.

iOS brugere skal installer iOS system version 15 (som minimum) for at få de nye version af Planday appen, som starter med den næste version 7.12.0.

Hvis du ikke opdaterer til iOS 15, vil du ikke kunne få de seneste Planday app versioner, hvilket inkluderer fejlrettelser og nye funktioner.