2022
Juli og august 2022 - Produktopdateringer
Opdateret over en uge siden

Sommeren afsluttes med et par spændende opdateringer.

Her er det nye:

• Ny side med Rapporter over vagtplanstatistik

• Forbedring af fraværskontoskabeloner

• Opdateringer i den nye Rediger medarbejder-formular

• Yderligere sprogunderstøttelse: Thai og forenklet kinesisk

• Kommer snart: Forbedret fødselsdagswidget Forside overblikket

• Yderligere sprogunderstøttelse: Thai og forenklet kinesisk

• En ny appversion (7.14.0) er tilgængelig til både Android og iOS med mindre fejlrettelser

Web:

Ny side med Rapporter over vagtplanstatistik

En ny og forbedret side med Rapporter over vagtplanstatistik er tilgængelig fra menuen Rapporter. Fra denne side kan du downloade Excel-rapporter med vagtplandata baseret på Timer pr. medarbejder eller Vagter pr. medarbejder.

Læs mere om, hvordan du downloader Rapporter over vagtplanstatistik.

Den nye side med Rapporter over vagtplanstatistik er tilgængelig for Plus-planen og derover.

Forbedring af fraværskontoskabeloner

Fra Indstillinger > Fravær > Kontoskabeloner, kan du administrere dine skabeloner til Fraværskonti.

Som en forbedring af disse kontoskabeloner har vi tilføjet muligheden for at sætte en vagttype som standardindstilling ved overlappende vagter for hver kontoskabelon.

Dette vil sikre, at den valgte standard vagtttype vil være forududfyldt som den vagttype, der skal gælde for alle vagter, der forekommer i den periode, dine medarbejdere anmoder om fravær. Du kan stadig redigere vagttypen for overlappende vagt i hver fraværsanmodning, hvis det er nødvendigt.

Du kan indstille en vagttype som standardindstilling ved overlappende vagter for dine kontoskabeloner i de avancerede detaljer i trin 3, når du opretter en kontoskabelon, eller nederst på siden, når du redigerer en eksisterende.

Læs mere om tilpasning af dine Fraværskontoskabeloner.

Opdateringer i den nye Rediger medarbejder-formular

Vi har lavet et par ændringer i den nye Rediger medarbejderformular for at forbedre oplevelsen.

• Du kan nu vælge visning med to kolonner, der viser sektionerne i to kolonner, når dit browservindue er bredt nok til det.
    Dette fungerer både for fanen Personlige oplysninger og Ansættelse. Du kan skifte til to kolonner ved hjælp af ikonerne i øverste højre hjørne.

• Medarbejdertype og Rediger løn er flyttet til fanen Ansættelse.

• Omdøbning i opsætningen af Rediger løn:

• Som nævnt i en tidligere udgave af vores produktopdateringer, skulle vi snart omdøbe Månedsløn til Fast løn. Denne opdatering er nu udført sammen med et par ekstra små opdateringer (kun tekstopdateringer):

• Månedsløn er blevet omdøbt til Fast løn.

• Fast løn bruges til at fastsætte et fast beløb udbetalt til medarbejderen (standardperiode: måned)

• Feltet Normtimer hedder nu Arbejdstimer.

• Feltet bruges til at beregne de forventede omkostninger vist i skemaet.

• Løn-feltet hedder nu Lønsum.

Disse opdateringer medførte ingen ændringer i funktionaliteten, det er kun teksten, der er blevet opdateret. Standardperioden for fastløn er stadig månedlig, så intet er ændret i din nuværende opsætning.

Den nye Rediger medarbejderformular opdateres gradvist til Planday-platforme i alle lande, så hvis du ikke kan se det nye design endnu, kan du se frem til at udforske det snart.

Læs mere om den nye Rediger medarbejderformular.

Yderligere sprogunderstøttelse: Thai og forenklet kinesisk

Du kan nu vælge thai eller forenklet kinesisk som dit foretrukne sprog i Planday. For at ændre sproget for din profil på nettet skal du holde markøren over menupunktet med dit navn i øverste højre hjørne > Rediger > Sprog > vælg dit foretrukne sprog.

Kommer snart: Forbedret fødselsdagswidget Forside overblikket

Du vil snart se en ny og forbedret fødselsdagswidget på dit Forside overblik.

I widgetten Fødselsdage vil du kunne se fødselsdage for brugere, der er i samme afdeling(er) som dig selv (inklusive afdelinger, du administrerer).

Fra Rediger overblik vil du være i stand til at vælge fødselsdags-widgets sammen med de andre widgets, du gerne vil have vist i dit eget personlige overblik.

Se mere om den opdaterede forside i denne artikel.

Planday app:

Yderligere sprogunderstøttelse: Thai og forenklet kinesisk

Tryk på dit profilikon fra startsiden for at gå ind i din profil. Her kan du nu vælge thai og forenklet kinesisk som dit foretrukne sprog i Planday-appen.

Tilgængelig fra version 7.13.0 og nyere til både Android og iOS.

Bemærk: Skærmbilledet er et eksempel fra Android-appen, og du vil derfor kunne se små forskelle mellem iOS og Android appen, men funktionen er den samme.