2022
Oktober 2022 - Produktopdateringer
Patrick Gruhn avatar
Skrevet af Patrick Gruhn
Opdateret over en uge siden

Vi afsluttede oktober med nye opdateringer og forbedringer.

Her er en oversigt over det, der er nyt:

Web:

• Forbedringer i Vagtplanen

• Opdateringer i Sikkerhedsgrupper

Planday app:

• En ny app version (7.17.0) er tilgængelig for både Android og IOS med mindre fejlrettelser

Web:

Forbedringer i Vagtplanen

• Skjul/Vis periode:
    Under Værktøjer > Skjul/Vis periode kan du nu vælge en tilpasset periode, der skal være skjult eller synlig for medarbejdere i tidsplanen.
    Det er stadig muligt at skjule og vise én dag ad gangen ved at klikke på øjeikonet for den pågældende dag i din vagtplanvisning.

• Medarbejdere, der arbejder i mere end én afdeling:

Hvis dine medarbejdere er tilknyttede mere end én afdeling, kan du nu se navnet på afdelingen samt vagttidspunktet i visningen af Medarbejdere.

• Godkend vagter:

Når du opretter en ny vagt i din vagtplan, kan du nu godkende vagten til løn i samme ombæring. Dette gøres ved at slå Løn-funktionen til før du klikker på Opret.

• Skabeloner:

Når du opretter eller redigerer en Vagtplanskabelon, har vi tilføjet muligheden for at trække og slippe hver uge for at reorganisere rækkefølgen.

• Pauser:

Hvis du kopierer en uge i din vagtplan eller gemmer din vagtplan som en skabelon, vil eventuelle pauser, der tilføjes manuelt til vagter, nu blive kopieret sammen med vagten. Dette gælder også pauser, der tilføjes manuelt til den skabelon, du benytter til din vagtplan.

Opdateringer til sikkerhedsgrupper (Adgangsniveauer)

Fra Medarbejdersiden kan du give særlige rettigheder til bestemte medarbejdere såsom adgang til at administrere medarbejderoplysninger, vagtplaner eller løn. Dette gøres ved at tilføje dem det, du kender som en Sikkerhedsgruppe. Hver gruppe har forskellige rettigheder, som bestemmer hvilket adgangsniveau en medarbejder har på din virksomheds’ Planday-platform.

Med henblik på at strømline dette på tværs af markeder og beskrive mere præcist, hvad en Sikkerhedsgruppe er, har vi valgt at omdøbe den til Adgangsniveau.

Denne opdatering medfører ingen ændringer i funktionaliteten, det er kun teksten, der opdateres.

Derudover kan du nu også tilføje medarbejdere til et Adgangsniveau i redigeringsvisningen. Adgangsniveauerne findes ved at klikke i det felt, hvor du redigerer en medarbejders informationer, i den nye fane Udvidet opsætning med samme funktionalitet, som du er vant til fra den hurtige redigeringsfunktion.