Generelle ressurser
Brukermanagement
Hvordan endre språkinnstillinger

Sett en standard kommunikasjon for din Planday-organisasjon eller overstyr det med ditt foretrukne språk.

Saad Saeed avatar
Skrevet av Saad Saeed
Oppdatert over en uke siden

🎯 For alle Planday brukere.

Planday støtter flere språk, inkludert engelsk, dansk, tysk, svensk, norsk og fransk.

Som administrator kan du sette standard språk for din Planday-organisasjon som påvirker portal oppsettet, kommunikasjonen, og varsler som sendes ut fra Planday til dine ansatte.

Som ansatt kan du overstyre standard språk og velge et annet for din konto. Eventuelle varsler til deg vil fortsatt komme på standard språket satt av din administrator.

Slik endrer du språket på din Planday-konto fra nettleseren.

Hvis du er en ansatt i Planday, kan du velge ditt foretrukne språk som kan skille seg fra språkinnstillingen valgt av din bedrift.

Gå til din brukerprofil > Rediger > Språk og velg ditt foretrukne språk. Endringen vil gjelde både for nettleseren og Planday-appen.

Slik endrer du språket på din konto fra Planday-appen.

For å endre språkinnstillingene i Planday-appen, trykk på profilsymbolet og deretter på Språk under APP-INNSTILLINGER. Velg deretter ved å trykke på det ønskede språket. Endringen vil også vises på nettleseren.

Slik endrer du standardspråk for din Planday-organisasjon som en administrator.

Denne endringen påvirker ikke bare det generelle brukergrensesnittet i Planday, men også all kommunikasjon som sendes fra systemet, inkludert varsler, meldinger, feilmeldinger og invitasjons e-poster.

Som administrator, gå til Innstillinger > Portalinnstillinger > Generelt > Språk.

Herfra kan du endre standard språk for din Planday-organisasjon ved å velge ett fra språkmenyen.

Slik bytter du språk i hjelpesenteret.

Du kan endre språket i hjelpesenteret til ett av de støttende Planday språkene.

Gå til hjelpesenteret ved å besøke Help.planday.com og velg et av språkene fra menyen øverst til høyre.

Planday EN Screenshots for HC.001.png