2022
Mars 2022 - Produktoppdateringer
Oppdatert over en uke siden

Vi avsluttet mars med en rekke oppdateringer og nye funksjoner.

Her kommer det viktigste:

Web:

• Filter for Medarbeidertype i Medarbeideroversikt

• Snarvei til 'I dag' i vaktplanen

Planday app:

• Version 7.7.0 med oppdateringer og forbedringer (Android og iOS)

Integrasjoner/API:

• Sikkerhetsgruppemedlemskap er nå tilgjengelig i vår Open API

Web:

Filter for Medarbeidertype i Medarbeideroversikt

Når du ser gjennom medarbeidere under fanen Medarbeidere, kan du nå filtrere de ansatte gjennom Medarbeidertyper, med det nye filteret som er tilgjengelig i feltet til venstre på siden.

Snarvei til ‘I dag’ i vaktplanen

Vi har lagt til en I dag funksjon i vaktplanen, som gjør at du enkelt kan gå tilbake til nåværende dag, uavhengig av hvilken periode du befinner deg i.

Planday app:

Versjon 7.7.0

En ny versjon av Planday-appen er nå tilgjengelig for både Android og iOS, så ikke glem å oppdatere appen til versjon 7.7.0 for å få de nyeste oppdateringene og forbedringene.

• Valg av mottaker for meldinger (Android og iOS)

• Ny velkomstskjerm før innlogging (Android og iOS)

• Feilrettinger for stabilitet og bedre brukeropplevelse (Android og iOS)

• Kan nå brukes med iOS 15 (iOS)

Integrasjoner/API:

Sikkerhetsgruppemedlemskap i vår Open API

Det er nå mulig å hente medarbeideres Sikkerhetsgruppemedlemskap gjennom et nytt API-endepunkt i vår Open API. Dette kan også utvides til våre HR-endepunkt, så sammen med medarbeiderdata, vil du nå også kunne se hvilken Sikkerhetsgruppe medarbeidere tilhører.

Les mer om hva som er nytt i nyheter for Open API.