2022
Juni 2022 - Produktuppdateringar
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

En sammanfattning av Juni med nya, spännande uppdateringar.

Webb:

• Kommer snart: Uppdaterad Hem Översikt

Plandays app:

• Ny app version för iOS kommer minimum kräva iOS system version 15.

Webb:

Kommer snart: Uppdaterad Hem Översikt

Hem översikten uppdateras steg för steg i Planday för alla länder. Om du inte ser den nya uppdateringen ännu så kan du se fram emot att få utforska den snart.

Hem översikten har fått ett nytt, fräscht utseende med några coola uppdateringar.

Den nya Översikten har en dynamisk överblick så att modulerna visas antingen i enskilda eller dubbla kolumner beroende på hur bred din skärm är.

Enskild kolumn:

Dubbla kolumner:

Du kan ladda upp din egna, unika logga från Inställningar > Portalinställningar > Allmänt. Detta visas nu i det övre, vänstra hörnet tillsammans med ditt företagsnamn.

Du kan redigera din egen översikt genom att klicka Redigera översikt i det översta högra hörnet. Här kan du välja vilka moduler du vill visa i din egna, personliga översikt. Dessa ändringar påverkar endast din personliga användare och informationen som är tillgänglig i Översikten varierar beroende på användarens åtkomst.

Hanteringen av Nyheter och Händelser har flyttats till separata flikar, tillsammans med översikten av Födelsedagar. De nya flikarna hittar du under Hem > Nyheter, Händelser eller Födelsedagar. I din Översikt hittar du en överblick av kommande Födelsedagar och nuvarande Nyheter och Händelser.

Vi har även uppdaterat centrala Nyckeltal så att du nu har möjlighet att anpassa informationen för Omsättning och Löneprocent beroende på vad du vill visa i din personliga översikt.

Modulen för Omsättning ger snabb åtkomst till företagets omsättning så att du kan kontrollera hur det går för verksamheten direkt från din personliga översikt. Du kan också jämföra data mellan två valda avdelningar.

Modulen för Löneprocent ger snabb åtkomst till löneprocent data direkt via din personliga översikt. Du har möjlighet att jämföra ditt löneprocent-mål med din riktiga löneprocent och att jämföra mellan två valda avdelningar.

Modulen för Närvaro varje dag har optimerats för att visa en överblick av schemalagda pass i realtid för nuvarande dag. Denna modul är kopplad till funktionen Stämpelklocka för att visa dagens arbetspass och status för närvaro.

Plandays app:

Ny app version för iOS kräver minimum iOS system version 15.

iOS användare måste installera iOS system version 15 (minimum) för att kunna använda den nya versionen av Plandays app, från och med nästa version 7.12.0.

Om du inte uppdaterar till iOS 15 så kan du inte ladda ner den senaste versionen av Plandays app, vilken innebär uppdateringar, förbättringar och nya funktioner.