Kom igång
Logga in i Planday
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

När du vill logga in på ditt konto, behöver du veta företagets Planday-URL. Adressen har vanligen formatet: ”företagsnamn.planday.com”. Fråga din arbetsgivare om du inte har företagets URL.

Din arbetsgivare bjuder in dig till Planday via ett e-postmeddelande. Följ där anvisningarna i inbjudningslänken för att bekräfta ditt användarnamn (e-postadress) och ditt lösenord. Du använder alltid samma användarnamn och lösenord när du loggar in på i Planday.

Har du glömt ditt användarnamn eller lösenord?

Såhär går du tillväga.

Bekräfta användarnamn

Ditt användarnamn för Planday är en unik identifikation till ditt konto och består av en giltig e-postadress. Du kan behöva bekräfta ditt användarnamn när du loggar in första gången eller om din arbetsgivare har uppdaterat det åt dig. Dessutom kan du, om du har använt Planday innan GDPR trädde i kraft, behöva uppdatera ditt användarnamn och lösenord.

När du har angett ditt nya användarnamn och har valt att fortsätta skickas ett e-postmeddelande till den angivna e-postadressen. Följ länken för att bekräfta och börja använda dina nya inloggningsuppgifter.

Obs! När du har valt att fortsätta loggas du in på Planday-kontot med dina gamla inloggningsuppgifter. Det gamla användarnamnet och lösenordet fortsätter att vara aktivt tills du har utfört det sista steget och följt verifieringslänken.