Dölj dagar i schemat
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Genom att dölja en dag eller period i schemat kan ni bygga upp ert schema eller göra ändringar i arbetspassen utan att det är synligt för era anställda. Detta kan vara användbart för er som sitter med schemaläggning på längre sikt och vill publicera schemat för de anställda på en och samma gång.

Dölj en enskild dag

I schemavyn kan ni dölja en dag så att anställda inte kan se sina arbetspass under den dagen. För att dölja en dag, klicka på ögonikonen under dagen och datumet. När ni är redo att dela era ändringar med de anställda, kom ihåg att klicka in på ögonikonen för att göra dagen synlig igen.

Dölja en period

För att dölja en serie dagar inom ett visst datumintervall, gå in på Schema och klicka in på Verktyg, uppe till höger i schemavyn. Välj sedan Dölj/visa period i rullgardinsmenyn. Därifrån kan ni ange start- och slutdatum för den period ni vill dölja. När ni är redo att dela era ändringar med de anställda, kom ihåg att gå tillbaka till schemat och välj Verktyg > Dölj/visa period och ange den period av dagar ni vill synliggöra igen.