Planday Kiosk App for iPad
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Planday Kiosk-app för iPad är en lösning till stämpelklockan som låter dina anställda stämpla in och ut på en fast plats. Med Kiosk-appen behöver du inte vara beroende av GPS, IP-adress eller att dina anställda måste använda sina egna enheter för att stämpla in.

För att komma igång med Kiosk app måste en administratör logga in och ställa in Kiosk-appen:

Välj de avdelningar som ska använda Kiosk-appen för att stämpla in och ut och ställ in önskat språk. Om skärmsläckaren är aktiverad visar iPad:en tid och datum när den inte används. Om du har aktiverat medarbetaröversikten på inloggningssidan kan anställda välja sitt namn från en lista över alla dina anställda och sedan ange sitt lösenord för att logga in.

Om du inte har aktiverat medarbetaröversikt på inloggningssidan uppmanas dina anställda att ange både sitt användarnamn och lösenord för att logga in.