Om du inte kan logga in på Planday kan det bero på att ditt användarnamn eller lösenord är fel:

• Du kan kontrollera och bekräfta ditt användarnamn med din chef. Användarnamnet är troligtvis den e-postadress som är associerad med ditt Planday-konto.

• Om du vill återställa ditt lösenord följer du stegen i den här artikeln.

Om du bara har problem med att logga in på Planday-appen:

• Se till att företagets webbadress har formatet ”[Företagets_namn].planday.com” och inte innehåller ”https://”.

• Avinstallera och installera om Planday-appen på din mobilenhet.

Om problemet består kontaktar du vårt supportteam.