Felsöka inloggning

Få en överblick över vad du som anställd eller chef kan göra vid inloggningsproblem.

Saad Saeed avatar
Skrivet av Saad Saeed
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Kontrollera din inkorg och klicka på bekräftelselänken om du har blivit inbjuden till Planday eller om du nyligen har ändrat ditt användarnamn (e-postadress).

Hjälp till anställda

Om du inte kan logga in på Planday kan det bero på att ditt användarnamn eller lösenord är fel:

• Du kan kontrollera och bekräfta ditt användarnamn med din chef. Användarnamnet är troligtvis den e-postadress som är associerad med ditt Planday-konto.

• Om du vill återställa ditt lösenord följer du stegen i den här artikeln.

Om du bara har problem med att logga in på Planday-appen:

• Se till att företagets webbadress har formatet "Företagets_namn.planday.com" och inte innehåller "https://".

• Avinstallera och installera om Planday-appen på din mobilenhet.

Hjälp för ledare/chefer

• Om du nyligen har ändrat ditt användarnamn bör du ha fått ett bekräftelsemeddelande från Planday. Kontrollera din inkorg, inklusive skräppostmappen, och följ bekräftelselänken.

• Om du fortfarande inte kan logga in kanske det inte finns en giltig e-postadress kopplad till ditt konto. Din administratör kan ändra e-postadressen/användarnamnet och bjuda in dig igen.

• Om du är administratör för portalen och inte kan logga in, kontakta Plandays supportteam via chattfunktionen.