Denna artikel visar hur du återställer ditt Planday-lösenord och hur chefer kan återställa ett lösenord för en anställd.

Anställda

Om du glömmer ditt lösenord kan du återställa det med följande steg:

Webbläsare

• I fältet Lösenord väljer du Glömt?

• Ange företagets Planday-webbadress och den e-postadress som associerats med ditt Planday-konto och välj sedan Återställ lösenord.

Återställa när du har loggat in:

Välj Redigera på snabbmenyn till höger och välj sedan Återställ lösenord.

iPhone

Välj Hjälp? högst upp till höger och välj sedan Jag har glömt mitt lösenord och användarnamn och följ anvisningarna på skärmen.

Android

Välj ikonen ? högst upp till höger och välj sedan Jag har glömt mitt lösenord och användarnamn och följ anvisningarna på skärmen.

Chefer

Du kan återställa lösenordet för en anställd i sektionen Anställda genom att välja Redigera anställd bredvid deras namn och sedan klicka på Återställ lösenord som det visas nedan. Ett e-postmeddelande om återställning skickas till den e-postadress som är associerad med den anställdes Planday-konto.