2022
Mars 2022 - Produktuppdateringar
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Låt oss sammanfatta mars med ett par nya uppdateringar och coola funktioner.

Detta är nytt:

Webb:

• Filter för personaltyper under fliken för Medarbetare

• Genväg för 'Idag' i Schema

Plandays app:

• Version 7.7.0 med uppdateringar och förbättringar (Android and iOS)

Integrationer/API:

• Medlemskap för Säkerhetsgrupper finns nu tillgängligt via öppet API

Webb:

Filter för Personaltyper under fliken för Medarbetare

När du scrollar bland Medarbetare > Anställda, så kan du nu filtrera dina anställda under Personaltyper med ett nytt filter i menyn på vänster sida.

Genväg för 'Idag' under Schema

Vi har lagt till en genväg för Idag under Schema så att du enkelt kan hitta tillbaka till nuvarande dag, oavsett vilken period du har navigerat i.

Plandays app:

Version 7.7.0

En ny version av Plandays app finns tillgänglig för både Android och iOS, så glöm inte att uppdatera till version 7.7.0 för att ta del av de förbättrade uppdateringarna.

• Ny funktion för val av mottagare för meddelanden (Android och iOS)

• Ny sida för inloggning och välkomstskärm (Android och iOS)

• Mindre buggar för bättre stabilitet och prestation (Android och iOS)

• Kompatibel med iOS 15 (iOS)

Integrationer/API:

Medlemskap för säkerhetsgrupper med öppet API

Nu är det möjligt att få ett medlemskap för Säkerhetsgrupper genom en ny slutpunkt med öppet API hos Planday. Detta gäller även våra HR slutpunkter, vilket innebär att du även kan se vilken Säkerhetsgrupp som dina anställda tillhör.

Du kan läsa mer nyheter i våra Open API Release notes.