2022
April 2022 - Produktuppdateringar
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

En sammanfattning av April med nya, spännande uppdateringar.

Detta är nytt:

Webb:

• Uppdatering av Redigera anställd (tillgängligt för alla länder snart)

• Uppdatering av Meddelanden (tillgängligt för alla länder snart)

Plandays app:

• Ny app version (7.8.0) med små uppdateringar och förbättringar

Webb

Uppdatering av Redigera anställd (kommer snart)

Vi har uppdaterat formuläret för Redigera anställd med en helt ny design och lagt till några förbättringar. Funktionen är fortfarande densamma, men vi har gjort om en del för att göra det enklare att använda sidan och ge den ett modernt utseende.

För att utforska den uppdaterade versionen, gå till Medarbetare > Anställda > klicka på valfri anställd > Redigera

Formuläret för Redigera anställd uppdateras steg för steg i Planday för alla länder. Om du inte ser den nya uppdateringen ännu så kan du se fram emot att få utforska den snart.

Ta en snabbtitt på våra uppdateringar:

• Ny modern layout

• Ny sektion för Användaråtgärder

• Kontrakt är flyttade till den omgjorda fliken för Dokument

• Bättre hantering av Kontraktsregler

Läs mer om våra uppdateringar i denna artikel.

Uppdateringar för Meddelanden (kommer snart)

Vi har även uppdaterat sidan för Meddelanden genom bättre prestation och enklare åtkomst. Funktionen är fortfarande densamma, men vi har gjort om en del för att förenkla användning och ge sidan ett modernt utseende.

Sidan för Meddelanden uppdateras steg för steg i Planday för alla länder. Om du inte ser den nya uppdateringen ännu så kan du se fram emot att få utforska den snart.

Ta en snabbtitt på våra uppdateringar:

• Ny modern layout

• Uppdaterad sida för att skicka meddelanden

• Förbättrad funktion för att välja mottagare

Plandays app:

Ny app version (7.8.0) med små uppdateringar och förbättringar.

En ny version av Plandays app (7.8.0) finns tillgänglig för både Android och iOS. Hemskärmen för inloggning har uppdaterats med instruktioner för hur man loggar in med ett nytt Planday konto, vilket ger en bättre design och upplevelse.

Bilderna är tagna från en iOS app som exempel. Även om funktionen är densamma så kan du uppleva mindre skillnader mellan iOS och Android.

Den nya versionen innehåller även en del förbättringar som användare tidigare upplevt problem med:

• Android:

• Välja mottagare för att skicka meddelanden

• Antal mottagare när man sätter ihop ett meddelande

• Lägga till avdelning för anställd

• Ordningen för förfrågningar av arbetspass från anställda

• Godkänn byten av arbetspass

• Byte mellan två olika Planday-konton

• Bättre funktionalitet för Ledighet skärm

• Överlag bättre funktionalitet i appen

• iOS:

• Ordningen för förfrågningar av arbetspass från anställda

• Saknad av telefon-ikon för administratörer i anställdas profil

• Synlighet av lediga arbetspass

• Synlighet av daglig anteckning i Schema

• Överblick av skärmsymboler

• Överlag bättre funktionalitet i appen