Kom godt i gang med Planday

Følg disse trin med links til korte videoer for at konfigurere din Planday konto.

Sepideh avatar
Skrevet af Sepideh
Opdateret over en uge siden

🎯 For administratorer, der er nye i Planday.

Alle trin skal udføres i den angivne rækkefølge for at få en vellykket opsætning.

Velkommen til Planday!

Vi har sammensat en tjekliste til dig for en nem og hurtig start med din Planday opsætning.

1. Opret eller rediger afdelinger i Planday Klik her

2. Opret personalegrupper i Planday Klik her

3. Tilføj medarbejdere - kontroller, at alle relevante personlige oplysninger er udfyldt, inklusiv korrekte lønsatser Klik her

4. Opret din første vagtplan Klik her

Tips:

• Se fanen Opdag på din forside og udforsk Planday som ny medarbejder

• Lad alle vide, at de kan downloade Planday-appen Klik her

• Bliv en Planday Pro ved at se flere af vores tutorials. Søg videoer her.