Planday for medarbejdere
Din Planday-konto
Sådan synkroniserer du din kalender med iOS-kalenderappen

Følg disse trin for at synkronisere din vagtplan med iOS-kalenderappen og få advarsler om dine kommende vagter

Sepideh avatar
Skrevet af Sepideh
Opdateret over en uge siden

🎯 For Planday app brugere.

Se vejledningen til synkronisering på Android eller med en ekstern kalender.

Konfigurer iOS-kalendersynkronisering

For at synkronisere dine vagter med iOS kalender skal du først logge på Planday-appen på din iPhone og følge disse trin:

1. Gå til Overblik og tryk på dit profilbillede.

2. Tryk på Synkroniser med din kalender.

3. Tryk på Sync med Kalender, når denne valgmulighed vises.

4. Tryk Abonner når du bliver spurgt om dette under Tilføj abonnementskalender.

5. Du får nu vist et forhåndsbillede af din kalender, tryk Tilføj.

Dine vagter vil nu blive tilføjet til appen Kalender og kan findes i afsnittet Abonneret under Kalendere. Som standard får du også advarsler, før din vagt starter.

💡 Du kan få flere oplysninger i artiklen Sådan synkroniserer du din vagtplan med en ekstern kalender (engelsk).

Opdatering af kalenderen

Dit iOS system kan have en indstilling for, hvor ofte den vil synkronisere en ekstern kalender-URL. Hvis du vil opdatere iOS-kalenderappen manuelt, kan du følge disse trin:

• Åbn Kalender appen på din iPhone

• Vælg Kalendere nederst på skærmen.

• Stryg ned på listen for at opdatere.

Hvis du vil se eller opdatere din kalenderapps opdateringsfrekvens på iOS, skal du gå til Indstillinger > Kalender > Konti > Hente nye data. Her kan du indstille, hvor ofte kalenderappen skal hente nye data, f.eks. Automatisk, Hver time eller Hvert 15. minut.

💡 Hvis du oplever problemer med at synkronisere din kalender, anbefaler vi, at du kontakter Apple Support her.

Bemærk, at synkroniseringen ikke er øjeblikkelig, og at nye vagter, som du får tildelt, måske ikke vises med det samme i din kalender. Vi anbefaler derfor, at du bruger denne funktion sammen med Planday-appen for at holde dig opdateret med din vagtplan.