Angiv din tilgængelighed via app

Her finder du en kort beskrivelse af hvordan du angiver tilgængelighed på appen

Sepideh avatar
Skrevet af Sepideh
Opdateret over en uge siden

🎯 For medarbejdere.

Er du administrator kan du læse om brug af tilgængelighed.

Ved hjælp af indstillingerne for tilgængelighed kan du angive, hvornår du foretrækker at arbejde, og hvornår du ikke kan. Mange ledere beder dig om at angive din tilgængelighed, før de opretter en vagtplan. Husk på, at præferencer tages i betragtning efter en managers skøn og ikke garanterer, at du ikke vil være ledig i vagtplanen.

⚠️ Bemærk, at markering af manglende tilgængelighed ikke er det samme som anmodninger om ferie, så hvis du vil forhindre, at du bliver planlagt, skal du bede om at få fri.

For at indstille din tilgængelighed skal du trykke på Mere nederst til højre på skærmen og derefter på Tilgængelighed. Tryk på Rediger øverst til højre, vælg datoerne, og vælg Tilgængelig eller Utilgængelig. Du kan også tilføje en kommentar til din leder, hvis du har brug for at give yderligere oplysninger om din tilgængelighed. Husk at trykke Udført.