Fakturering og abonnementer
Hvad er mine betalingsmuligheder?

Læs mere om betalingshyppighed og se de tilgængelige betalingsmuligheder

Sepideh avatar
Skrevet af Sepideh
Opdateret i denne uge

🎯 For kontoadministratorer. Hvis du har spørgsmål om fakturaer, kan du finde svar i Fakturering - FAQ.

Hvilke betalingsmuligheder er tilgængelige, og hvordan fungerer det?

I Danmark kan du betale dit abonnement med et af følgende betalingsmetoder:

• Kreditkort

• Opsætning via online formular tilgængelig via sikkert link sendt per e-mail

• Betalingsservice

• Du kan tilvælge denne mulighed ved at gå til Kontosiden i Planday

• Bankoverførsel

• Bankkontooplysninger på fakturaen

• Leverandørservice

• Send email med følgende oplysninger:

• Firmanavn

• CVR nummer

• Reg. og bankkontonummer

Du kan vælge, hvilken metode du vil bruge, når du indgår din kontrakt med Planday.

Ved betaling med kreditkort vil du modtage et sikkert link sendt til din fakturerings-e-mailadresse, som giver dig adgang til en online-formular, som vist herunder. Indtast alle de nødvendige data i den og bekræft.

Hvis dine data er korrekte, vises en bekræftelse, og du vil modtage en e-mail med en bekræftelse. Uden denne e-mail er opsætningen ufuldstændig / ikke gennemført.

Det er ikke muligt at betale via Paypal, ApplePay, GooglePay osv.

Jeg har problemer med online-formularen

Hvis onlineformularen vises igen, efter at du har indtastet og sendt dine data, er der ikke blevet sendt nogen data. Sørg for, at alle felter udfyldes præcist som vist på kreditkortet.

Du kan også kontakte supportteamet for at få en løsning. Når du gør det, skal du fremsende den viste URL-adresse.

Hvis der mangler verifikation/autentifikation, bedes du kontakte din bank eller dit kreditinstitut, da Planday ikke kan hjælpe dig. En sandsynlig årsag er, at ingen udenlandske betalinger er tilladt.

Hvordan kan jeg ændre min betalingsmetode?

Hvis du har adgangsniveauet kontoadministration i Planday, kan du gå til din profil > Konto for at ændre din betalingsmetode.

Hvordan kan jeg ændre hyppigheden på min fakturaperiode?

Du er velkommen til at kontakte vores supportteam via e-mail på:

og oplyse, hvor ofte du ønsker at betale. De muligheder du har, er månedlig og kvartalsvis.

Hvad kan jeg gøre hvis jeg har spørgsmål til mine fakturaer?

Du kan med stor sandsynlighed finde de svar du leder efter i artiklen Fakturering - FAQ.