2023
April 2023 - Produktopdateringer
Opdateret over en uge siden

Vi har afsluttet april med nogle spændende opdateringer og forbedringer.

Her er oversigten:

Web

Forbedringer til Vagtplan

• Vagtplan siden er blevet opdateret for at forbedre synligheden af massehandlinger. I stedet for ikoner har du nu knapper med tekst, der angiver handlingerne: Rediger, Godkend, Sæt vagter ledig, Slet.

Screenshot 2023-05-10 at 14.53.43.png
  • Når en vagttype ikke tillader en pause, er muligheden for at tilføje en manuel pause til den pågældende vagt blevet fjernet fra vagtplanen. Denne ændring gør det klarere, hvad der sendes til lønadministrationen med hensyn til pausedata, når der markeres vagter, der ikke kræver pauser. (F.eks. sygdom, barsel eller korte vagter).

Forbedringer til vagtplanskabeloner

• Det er nu muligt at udføre følgende massehandlinger på flere vagter på én gang i dine skabeloner:

• Redigere vagter

• Sætte vagter ledige

• Slette vagter

• Tilføjet muligheden for at skrive kommentarer til vagter i vagtplanskabeloner. Det betyder, at vagtplanadministratorer kan forberede nyttige oplysninger til medarbejderne.

• Kommentarer til vagter kan nu tilføjes til skabelonerne.

• Lederens vagtkommentarer kopieres, når de gemmer en vagtplan som en skabelon.

• Lettere arbejdsbyrde ved ikke at skulle skrive kommentarer til vagter manuelt efter anvendelse af skabelonen.

Forbedrede hjælpemeddelser, når du sletter flere vagter

Bekræftelsesmeddelelserne er nu opdateret, så de giver nøjagtig information om, hvor mange vagter ud af et samlet antal vagter der blev slettet, og hvorfor nogle vagter ikke kunne slettes.

• Du ved nu, hvilke handlinger der blev udført, og hvilke der ikke kunne udføres.

• Der er tilføjet mulighed for at give besked til medarbejderne, når en hel uge slettes.

Screenshot 2023-05-10 at 14.33.12.png

Mulighed for at opgradere fra Starter til Plus-pakke

• Du kan nu selv ændre dit Planday-abonnement fra et Starter- til et Plus-abonnement. Hvis du har en Starter-pakke og ønsker at opgradere, skal du gå til Kontosektionen under din profil > skifte til Pakker > og trykke på Opgrader under Plus-planen.

Tidsblokke tilføjet til datacenteret (kun Pro- og Enterprise-pakker)

• Indstillingen Tilføjelse af tidsblokke er blevet tilføjet til datacenteret.

• Hvis du har funktionen Business Metrics, kan du nu oprette Metrics baseret på timedata.

Planday app:

Optimering af Anmodninger

• Vi har ændret overblikssiden til kun at vise antallet af vagtanmodninger op til tre måneder, hvilket forbedrer appens hastighed. Dataene for vagtforespørgsler, der vises på skærmbilledet Anmodninger, er ikke påvirket af denne forbedring og vil indeholde alle vagtforespørgsler.

Oplysninger om betalte pauser synligt i vagtdetaljer

• Medarbejderne kan nu se, om deres pause er betalt eller ubetalt fra Din vagt siden, hvilket giver dem et bedre overblik over, hvor meget de tjener for vagten. Denne ændring gælder både for Android- og iOS-appen.

Kommer snart: Funktionen Medarbejdere flytter under “Mere“

• For at forbedre brugeroplevelsen introducerer vi en ændring af menuen, til når du gennemser og redigerer medarbejderoplysninger. Vi flytter menuen Medarbejdere under Mere > Arbejdsplads som en del af denne optimering.

Sørg for at bruge de nyeste versioner, der er tilgængelige til Android (8.2.1) eller iOS (8.2.0).