2023
Juli og august 2023 Produktopdateringer
Opdateret over en uge siden

Vi har afsluttet juli og august med nogle spændende opdateringer og forbedringer.
Her er oversigten:

Web

Aktivér multifaktorgodkendelse for ekstra sikkerhed

Vi er glade for at kunne introducere Multifaktorgodkendelse (MFA), også kendt som 2-faktor autentificering, til din Planday-konto. Implementering af MFA tilføjer et ekstra lag af sikkerhed til din konto og reducerer risikoen for uautoriseret adgang betydeligt. Denne funktion forbedrer beskyttelsen af din konto ved at kræve mere end blot et brugernavn og en adgangskode.

• Som standard er MFA ikke aktiveret. Du har mulighed for at aktivere autentificering via enten en Godkendelsesapp eller SMS.

• Gå til Indstillinger > Sikkerhed > Multifaktorgodkendelse for at aktivere MFA til din Planday.

‎Planday product update screenshot.‎001.png

Forbedret menu under Indstillinger

I forbindelse med vores bestræbelser på at modernisere og forenkle Planday har vi ændret indstillingssiden med et moderne nyt look. Denne ændring introducerer:

• Nyt layout der passer med resten af Plandays nyere interface.

• Kompakt menu, der giver mere plads til indholdet på siderne under Indstillinger.

• Mulighed for at skjule menuen for at se indstillingssiderne i fuldskærmstilstand.

• Dette er nyttigt på indholdstunge sider som f.eks. løntillæg, hvor administratorer kan se en oversigt over hele siden, mens de foretager ændringer.

Indstil omkostninger for ledige vagter baseret på personalegruppe

Vi har ændret den måde, vi beregner omkostninger for ledige vagter på. Nu er omkostningerne til ledige vagter baseret på personalegruppens standardløn, hvis din Planday er sat op til at inkludere omkostninger til ledige vagter.

• Hvis du gerne vil bruge denne funktion, skal du kontakte vores supportteam, så vi kan aktivere den for dig.

• Når den er aktiv kan indstillingen findes under Indstillinger > Rapporter > Omsætning > Beregning af ledige vagter.

‎Planday product update screenshot.‎001.png

Ny arbejdstidsregel: Minimum antal timer fri efter vagttype

En ny regel, 'Minimum antal timer fri efter vagttype', er blevet tilføjet til Arbejdstidsregler. Denne regel hjælper vagtplanlæggere med at sikre, at medarbejderne har et hul mellem vagterne, når der er tildelt en bestemt vagttype. Det er praktisk, når du markerer vagter som overarbejde og vil garantere, at medarbejderne har fri mellem arbejdstimerne. Du får en advarsel, hvis du forsøger at planlægge en vagt for en medarbejder uden den påkrævede minimumsfri.

• I Planday skal du gå til Indstillinger > Vagtplan > Arbejdstidsregler > Opret. Her finder du en arbejdstidsregel med typen Minimum timer fri efter vagttype.

‎Planday product update screenshot.‎001.png

Definer brugerdefinerede budgetteringsperioder med datacenter (Pro/Enterprise)

Der er nu mulighed for at tilføje brugerdefinerede perioder i stedet for at stole på daglige målinger i datacentret for bedre at kunne forudsige og budgettere forskydninger i vagtplanen.

• Hvis du gerne vil bruge denne funktion, skal du kontakte vores supportteam, så vi kan aktivere den for dig.

• Denne funktion kan findes i Planday under Rapporter > Datacenter > Datasæt.

‎Planday product update screenshot.‎001.png

App

Forbedringer af Planday-appen 9.4.x

1. Vagtlængde og samlet varighed af pauser er nu synlige på tidslinjen for vagtdetaljer. Det hjælper medarbejderne med at se, hvor lang deres samlede pause vil være for vagten.

2. Du kan nu skjule eller udvide tidslinjen med detaljer om vagten. Det vil være en fordel for dem, der holder fleksible pauser og derfor ikke har brug for at se en detaljeret oversigt over deres pauser.

3. For nemt at kunne skelne mellem vagter med forskellige vagttyper, vises farven på vagttypen nu som et ikon sammen med resten af oplysningerne på siden med vagtdetaljer.

4. Kommentarsektionen inde i vagten er blevet omdøbt til Vagtnote. Det vil være nyttigt for medarbejdere, hvis ledere tilføjer mange noter til vagten.

‎Planday product update screenshot.‎001.png

5. Medarbejderne kan nu se, om der er en anmodning om vagtbytte, de skal tage sig af, eller om anmodningen skal godkendes af en leder. Tidligere var det kun den medarbejder, der havde anmodet, der kunne se vagtstatus.

6. Medarbejderne kan nu se grundlæggende oplysninger om det ønskede bytte, når de trykker på 'Vis detaljer'. Derudover kan de også hoppe ind og se kollegers vagter direkte fra skærmen med bytteoplysninger.

‎Planday product update screenshot.‎002.png

Sørg for at bruge de nyeste tilgængelige versioner til Android eller iOS, og opdater til nyere versioner, når de udkommer.

Integrationer

Nye integrationspartnere på listen

Følgende nye integrationspartnere er nu tilføjet i afsnittet Integrationer i Indstillinger for at give dig større synlighed over vores globale partnere. Oversigterne giver dig et overblik over integrationsfunktionaliteten, en oversigt over opsætningstrin og nyttige links.

• All Gravy - Integrationen synkroniserer medarbejderdata og lønoplysninger til All Gravy for at give medarbejderne en del af deres løn forud for lønningsdagen. Deres app letter også medarbejdernes budgetlægning, kommunikation og e-læring. Tilgængelig i Storbritannien og Danmark.

• Apicbase - Værktøjet importerer løndata fra Planday for at give dig en detaljeret analyse af din virksomhed, herunder lønomkostninger. Tilgængelig i Europa, Nordamerika og Australien.

• citrusHR - Integrationen synkroniserer medarbejderdata fra citrusHR til Planday for at automatisere medarbejdertildeling og sikre, at dine medarbejderdata altid er opdaterede i dag. Tilgængelig i Storbritannien.

• ExpertLMS - E-læringssystemet tilbyder en bred vifte af kurser til hotel- og restaurationsbranchen og andre brancher og forenkler dine medarbejderuddannelser. Med integrationen bliver dine medarbejdere automatisk synkroniseret med ExpertLMS, så du udelukkende kan administrere dem i Planday. Tilgængelig i Storbritannien.

• Quickorder - Integrer Point of Sale-systemet med Planday for at gøre din planlægning endnu smartere med et overblik over din tidligere omsætning direkte i Plandays Vagtplan. Tilgængelig i Danmark og Norge.

• Runwell - Lad din næste inspektion forløbe godt med dette digitale værktøj til strømlinet drift og forenklet sundhed og sikkerhed på arbejdspladsen. Med Planday-integrationen integrerer Runwell Plandays vagtplansdata med deres opgavestyring, så du kan arbejde smartere. Tilgængelig i Skandinavien, Finland og Storbritannien.

• Superb - POS-system, der importerer indtægter til Planday. Tilgængelig i Skandinavien, Storbritannien, Tyskland, Holland, Spanien, Italien, USA, Canada og Australien.

Du kan finde disse integrationer og andre ved at gå til din Planday > Indstillinger > Integrationer.

‎Planday product update screenshot.‎001.png