2022
April 2022 - Produktoppdateringer
Oppdatert over en uke siden

Vi avsluttet april med noen spennende oppdateringer og forbedringer.

Her er oversikten:

Web:

• Oppdateringer av Rediger medarbeider skjema (kommer snart til alle land)

• Oppdateringer til Beskjedsiden (kommer snart til alle land)

Planday app:

• Ny appversjon (7.8.0) med små oppdateringer og feilrettelser

Web

Oppdateringer av Rediger medarbeider skjema (kommer snart)

Vi har oppdatert Rediger medarbeiderskjemaet med et helt nytt design og noen forbedringer. Funksjonaliteten er fortsatt den samme som du er vant til, men noen ting flyttes rundt for å gjøre det mer intuitivt for deg å bruke og gi et friskt utseende.

Du kan utforske endringene ved å gå til Medarbeidere > klikke på en eksisterende medarbeider > Rediger.

Rediger medarbeiderskjemaet oppdateres gradvis for Planday-plattformer i alle land, så hvis du ikke ser det nye designet ennå, kan du se frem til å utforske det snart.

Få en sniktitt på hva som endrer seg:

• Nytt og moderne design

• Ny seksjon for Brukerfunksjoner

• Kontrakter flyttes til den restrukturerte Dokumenter-fanen

• Forbedret styring av Kontraktsregler

Du kan lese mer og se alle endringene i denne artikkelen.

Oppdateringer til Beskjedsiden (kommer snart til alle land)

Vi har også gjort noen designoppdateringer på Beskjedsiden, sammen med forbedret ytelse og tilgjengelighet. Funksjonaliteten er fortsatt den samme som du er vant til, men noen ting flyttes rundt for å gjøre det mer intuitivt for deg å bruke og gi et friskt utseende.

Beskjedsiden oppdateres gradvis for Planday-plattformer i alle land, så hvis du ikke ser det nye designet ennå, kan du se frem til å utforske det snart.

Få en sniktitt på hva som endrer seg:

• Nytt og moderne design

• Oppdatert design for sending av beskjeder

• Forbedret valg av mottakere

Planday app:

Ny appversjon (7.8.0) med små oppdateringer og feilrettelser

En ny versjon av Planday-appen (7.8.0) er tilgjengelig for både Android og iOS.

Påloggingsskjermen er oppdatert for å forbedre opplevelsen av å logge inn på en ny Planday-konto, med kontekstuelt hjelpeinnhold og nytt design.

NB: Skjermbildet er tatt fra iOS-appen som et eksempel, og vil derfor se litt annerledes ut for Android, men funksjonen er den samme.

Denne nye versjonen inkluderer også følgende rettelser for problemer som noen brukere kan ha opplevd:

• Android:

• Velge mottakere når du sender en beskjed

• Mottakerantall når du sender en beskjed

• Tildele en avdeling til medarbeidere

• Rekkefølgen på Vaktønsker fra medarbeidere

• Godkjenning av bytteforespørsler

• Bytte mellom ulike Planday-kontoer

• Ytelse ved bruk av Fri funksjonen

• Generell ytelse av appen

• iOS:

• Rekkefølgen på Vaktønsker fra medarbeidere

• Mangler telefonikon for administratorer i medarbeideres profiler

• Synlighet av ledige vakter

• Synlighet av dagsnotatet i vaktplanen

• Skjermanimasjoner på oversiktsiden

• Generell ytelse av appen