2024
Mars 2024 Produktoppdateringer

I Planday prøver vi kontinuerlig å forbedre funksjonene våre, for å gjøre skiftarbeidet mer menneskelig. For at du skal kunne drive virksomheten din mer effektivt, ønsker vi å holde deg oppdatert på hva som er nytt i produktet vårt. Utforsk oversikten over de siste oppdateringene vi har lansert, samt de som kommer snart.

Planday web:

Overhaling av inntekter og budsjettering + funksjonalitet for eksport av data

Vi har fornyet inntekts- og budsjetteringsverktøyene, som nå er tilgjengelige for alle administratorer og regioner. Denne oppdateringen gjør det enklere å legge inn og analysere inntekts-, budsjett- og lønnsdata, slik at administratorer kan forbedre bemanningseffektiviteten og lønnsomheten.

I tillegg har du nå tilgang til funksjonen for eksport av data, noe som er spesielt nyttig for større bedrifter som trenger å hente ut økonomiske data fra Planday for rapporteringsformål i organisasjonen. Eksportfunksjonen gjør det også lettere å forstå dataene som overføres til eventuelle integrasjoner.

Du får tilgang til disse funksjonene ved å gå til Rapporter > Omsetning.

• Klikk på Behandle omsetning for å sette opp daglige inntekter eller håndtere budsjetter for organisasjonen.

• Velg Grafvisning for å se gjennom og sammenligne dataene visuelt.

• Velg Eksporter data for å laste ned den aktuelle datarepresentasjonen som en Excel-fil.

News.Planday.com screenshot.004.png

Les mer her: Konfigurer inntekter. (EN)

Opprettelse av flere ansatte

Den nye funksjonen for å opprette flere ansatte er utviklet for HR-administratorer som raskt må legge til flere medarbeidere i Planday med grunnleggende informasjon.

Med dette verktøyet kan du umiddelbart begynne å sette opp timeplanen ved hjelp av grunnleggende medarbeiderdata. Samtidig kan du fylle ut flere detaljer senere når du er klar til å invitere nye medarbeidere til teamet ditt.

Gå til Medarbeidere > Opprett medarbeidere > Opprett flere medarbeidere for å øke hastigheten på opprettelsen av medarbeidere.

News.Planday.com screenshot.004.png

Forbedret oppsett av pauseregler

Innstillingssidene for pauseregler og automatisk planlegging har fått nytt design i tråd med Plandays moderne utseende, slik at brukergrensesnittet er konsekvent og oppdatert.

• Planday utfører nå flere kontroller for å sikre at informasjonen som legges inn, er korrekt og oppfyller kravene.

• Interaksjon med rullegardinmenyer er nå raskere og mer presis.

• Grensesnittet har fått et mer enhetlig utseende.

Denne oppdateringen påvirker ikke oppsettet av eksisterende bruddregler.

Du får tilgang til disse funksjonene ved å gå til Innstillinger > Vaktplan > Pauseregler. Her kan du opprette eller endre pauseregler og konfigurere automatiske pauser basert på arbeidstid eller bestemte tider på dagen.

News.Planday.com screenshot.004.png

PIN-koder for stemplingsur

Hvis medarbeiderne stempler inn på vakter ved hjelp av en nettleser, et nettbrett eller et frittstående system, kan de nå logge inn raskere ved hjelp av PIN-koder.

Medarbeiderne kan opprette en firesifret PIN-kode fra nettprofilen sin for å stemple inn raskere, særlig når flere medarbeidere bruker samme innstemplingsenhet samtidig.

PIN-koder er kun tilgjengelig i nettversjonen av stemplingsuret. Ansatte må fortsatt bruke de fullstendige innloggingsopplysningene sine når de logger inn på nettet eller bruker Planday-appen.

Screenshot 2024-04-05 at 16.35.09.png

Planday appen:

Denne versjonen av Planday-appen inneholder en rekke forbedringer og optimaliseringer med fokus på enkelhet.

• Søker du etter skiftforespørsler? Tidligere var forespørselsdelen tilgjengelig fra både Mer- og Oversikt-siden. Nå vises den bare på oversiktssiden, slik at du kan se hvilke forespørsler som trenger din oppmerksomhet med en gang du åpner appen.

Underveis har vi fjernet noen irriterende feil, slik at du kan fokusere på det som virkelig betyr noe: å bringe smil og skape magiske øyeblikk på arbeidsplassen din!

Sørg for å bruke de nyeste versjonene som er tilgjengelige for Android eller iOS, og oppdater til nyere versjoner etter hvert som de lanseres.