2023
Januar 2023 - Produktoppdateringer
Oppdatert over en uke siden

Planday nyheter:

Vi er veldig glade for å dele vår nye Planday-logo!

Kjerneelementene fra vår gamle logo, som blåfargen og Planday-ikonet forblir de samme. Skriften og grafikken er oppdatert for å bedre gjenspeile vår menneskelige og moderne tilnærming.

Vi håper du liker det!

Planday app:

Kommer snart: Nye appversjoner for Android vil kreve Android-systemversjon 8.0 Oreo som et minimum.

Android-brukere må installere Android-systemversjon 8.0 Oreo (som et minimum) for å få de nye versjonene av Planday-appen, fra og med neste versjon 8.0.0.

Hvis du ikke oppdaterer til Android 8.0 Oreo, vil du ikke kunne få de nyeste Planday-appversjonene, inkludert feilrettinger og nye funksjoner.