2024
Januar og Februar 2024 Produktoppdateringer
Oppdatert over en uke siden

I Planday prøver vi kontinuerlig å forbedre funksjonene våre, for å gjøre skiftarbeidet mer menneskelig. For at du skal kunne drive virksomheten din mer effektivt, ønsker vi å holde deg oppdatert på hva som er nytt i produktet vårt. Utforsk oversikten over de siste oppdateringene vi har lansert, samt de som kommer snart.

Noen av disse funksjonene kan være begrenset til utvalgte Planday-organisasjoner eller -regioner for øyeblikket, men vil gradvis bli tilgjengelige for alle. Hvis du er interessert i å prøve noe tidlig, kan du ta kontakt med supportteamet vårt.

Planday web:

Ny Discover-fane

Spennende nyheter for administratorer og ledere som er nye i Planday! Kom i gang-widgeten har blitt til Oppdag-fanen, som gir en tydelig veiledning til hvordan du navigerer i Planday. Nye administratorer og ledere kan nå raskt sette seg inn i Planday og finne seg til rette med alt fra grunnleggende oppsett til administrasjon av vakter og tidsregistrering.

Når medarbeiderne dine besøker denne siden, vil de se en forenklet versjon og en liten påminnelse om å laste ned Planday-appen.

News.Planday.com screenshot.005.png

Logg inn i Planday og gå til Oppdag-fanen for å finne ut mer.

Ny måte å redigere lønninger i bulk på

Gode nyheter for administratorer som håndterer gjentatte lønnsjusteringer! Vi har innført en mer effektiv måte å oppdatere lønningene på, noe som er spesielt nyttig for bedrifter som må forholde seg til årlige lønnsendringer. Du kan nå redigere timelønnen til ansatte direkte fra Medarbeidere-siden.

Gå til Medarbeidere > Verktøy > Rediger lønnsatser, og bruk filtrene til å velge medarbeidertyper og avdelinger.

News.Planday.com screenshot.004.png

Oppdateringer av ferieadministrasjon

Feriekontomaler omdøpt til policyer - For å gjøre det enklere for deg og nye administratorer å se kjente og forståelige begreper, har vi omdøpt feriekontomaler til policyer i hele Planday. Dette er kun en navneendring og påvirker ikke eksisterende ferieoppsett.

Veiledet fraværsoppsett — Siden for fraværskontoer har nå et veiledet oppsett hvis du ikke har satt opp fravær ennå. Dette gjør at du kan konfigurere feriemodulen sentralt fra siden Fraværskontoer. På feriekontosiden har du nå en rullegardinmeny der du enkelt kan opprette en ny fraværskonto for en ansatt eller administrere fraværsretningslinjene på samme side.

Konfigurer bedriftens fraværsretningslinjer i Planday ved å gå til Vaktplan > Fraværskontoer.

News.Planday.com screenshot.004.png

Vaktplan — Nydesignet vaktsammensetter og -redigeringsprogram

Vår nydesignede vaktredigerer er nå tilgjengelig på vaktplansiden, i tråd med resten av Plandays moderne design. Når du oppretter eller redigerer en vakt, kan du nå forvente et forbedret, mer logisk og leselig design. Her er hva som er nytt:

• Opprettelsen av vakter har blitt fullstendig fornyet når det gjelder utseende og opplevelse.

• Du kan nå se både skiftets og pausenes totale varighet øyeblikkelig.

• Alle funksjonelle elementer er bedre og mer logisk strukturert.

• Et bedre overblikk over pauser.

• Du kan enten tildele ansatte ubetalte eller betalte pauser.

• Dersom du bruker stemplingsur, kan du finne avdelingens pauseregler i den samme pausefanen som planlagte pauser.

News.Planday.com screenshot.001.png

Oppdateringer av vaktredigeringsprogrammet

Forenkling av tidsforslagene i vaktplanen — Når du oppretter eller redigerer en vakt, ser du nå de fem mest brukte tidsforslagene basert på vaktplanen din.

Vakthistorikk forenklet — Vi har forbedret tidsformatet som vises i vakthistorikken. Du vil nå se tidsstempler som er lettere å forstå for mennesker som har jobbet disse vaktene.

Endre medarbeidergruppe ved å dra og slippe vakter* — Du kan nå endre medarbeidergruppen til vakten direkte i vaktplanen når du slipper den på en medarbeider som ikke er i gruppen.

* I første omgang begrenset til utvalgte Planday-organisasjoner, men blir snart tilgjengelig for alle.

Forbedringer i prosessen for vaktforespørsler

For vaktplanleggere — Tidligere kunne du avvise en ledig vakt forespørsel dersom den ansatte ikke oppfylte visse kriterier, noe som skapte forvirring for de ansatte som ikke fikk en vakt. Nå kan du legge til en valgfri merknad for å forklare hvorfor forespørselen ble avvist.

For ansatte — Hvis en ansatt sin forespørsel om diverse vakter godkjennes, mottar de et varsel om den kommende vakten. Hvis de ikke er kvalifisert for vakten, vil de motta et varsel om avslag (med en valgfri merknad som forklarer hvorfor). Det er anbefalt at ledere raskt gjennomgår og svarer på vaktforespørsler, slik at de ansatte kan planlegge arbeid og fritid bedre.

App:

Planday app 10.2

Versjon 10.2.x av Planday-appen inneholder en rekke forbedringer og optimaliseringer, med særlig fokus på å forbedre påloggingsprosessen.

Hva er bedriftens URL? — Nye ansatte spør ofte om sin Planday-URL. Ikke noe problem, vi har forenklet påloggingsprosessen. Nå kan de skrive inn e-postadressen sin i appen og få tilsendt bedriftens Planday-URL via e-post. Når de klikker på URL-en i e-posten, kan de fortsette påloggingsprosessen i appen.

Hvis de allerede kjenner Planday-URL-en, kan de også trykke på Logg inn med URL for å logge inn.

News.Planday.com screenshot.001.png

Sørg for å bruke de nyeste versjonene som er tilgjengelige for Android eller iOS, og oppdater til nyere versjoner etter hvert som de lanseres.
Last ned Planday-appen for Android
Last ned Planday-appen for iOS

Integrasjoner:

Nye integrasjoner — Følgende tredjepartsintegrasjoner med Planday vil bli tilgjengelige i bestemte regioner i løpet av de neste ukene:

• Plecto — Rapportering — Tilgjengelighet: Alle regioner.

• Relesys — Medarbeiderengasjement — Tilgjengelighet: Danmark, Sverige, Storbritannia og Nederland.

• Staffers — Bemanningsløsninger — Norge og Sverige.

• Favrit — POS-integrasjon — Danmark, Norge, Sverige og Storbritannia.

Du kan konfigurere disse integrasjonene i Planday ved å navigere til Innstillinger > Integreringer > Oversikt og søke etter den foretrukne tjenesten din.

News.Planday.com screenshot.004.png