2023
Mai og juni 2023 Produktoppdateringer
Oppdatert over en uke siden

Vi avsluttet mai og juni med noen spennende oppdateringer og forbedringer.
Her er oversikten:

Web:

Hindre ansatte i å endre navn via medarbeiderprofilen sin

Feltene Fornavn og Etternavn kan nå settes som skrivebeskyttet i medarbeiderprofilen. Tidligere var det ikke mulig å gjøre endringer i oppsettet av disse to feltene. Denne forbedringen vil bidra til å forhindre at ansatte redigerer sitt eget navn, legger til ikke-standardiserte elementer som emojier eller et navn som ikke samsvarer med det som er lagt inn i et integrert lønnssystem.

Som administrator kan du nå gå til Innstillinger > Medarbeidere > Medarbeiderskjema > redigere feltene Fornavn og Etternavn, fjerne merket for Obligatorisk felt og Tillat redigering under Personlige innstillinger.

‎Planday EN Screenshots for Release notes.‎007.png

Forbedret administrasjon av fraværskontoer: Individuelle lønnsarter er nå synlige og redigerbare i popup-vinduet for kontoen

Det er har nå blitt enklere å administrere lønnsarter for individuelle fraværskontoer med den siste oppdateringen. Tidligere var ikke lønnsarter for hver fraværskonto synlig. Dette kan ha skapt forvirring når det ble gjort endringer i lønnsarten som var tilordnet en fraværskontomal, ettersom lønnsarten ikke automatisk ble oppdatert for eksisterende ansattes kontoer som ble opprettet ved hjelp av denne malen.

Nå kan du imidlertid enkelt se og redigere lønnsarten for hver enkelt fraværskonto, noe som sikrer konsistens på tvers av malene. Denne forbedringen effektiviserer arbeidet med å sikre enhetlige lønnsarter, noe som gjør det enklere å administrere fravær.

‎Planday product update screenshot.‎001.png

App:

Ny versjon av Planday-appen 9.0 er tilgjengelig!

Velkommen til den nye og forbedrede versjonen 9.0 av Planday-appen! Denne versjonen inneholder en oppdatert Medarbeider-funksjon under fanen Mer, som nevnt i forrige oppdatering. Nå kan du få tilgang til og oppdatere profilene til medarbeiderne dine raskere og mer effektivt.

Denne oppdateringen fjerner støtte for administrasjon av avdelinger og personalgrupper fra appen. Du må åpne Planday via en nettleser hvis du vil oppdatere organisasjonsstrukturen.

Sørg for å bruke de nyeste versjonene som er tilgjengelige for Android (9.0.x) eller iOS (9.0.x), og oppdater til nyere versjoner etter hvert som de lanseres.

‎Planday product update screenshot.‎001.png

Integrasjoner:

Koble Planday til enda flere nettbaserte tjenester og verktøy på en enkel måte

Du kan nå finne tredjeparts integrasjonspartnere direkte i Planday. Integrasjonssiden i Planday > Innstillinger > Integrasjoner viser nå våre egne integrasjoner og integrasjoner utviklet av våre partnere for å gi deg en fullstendig oversikt over økosystemet vårt.

Expert LMS og Quickorder er de første som kommer, men du kan se frem til å se mange flere integrasjoner dukke opp i løpet av de neste ukene i din region. Det betyr at du sømløst kan kombinere Planday med andre apper for å forenkle arbeidsflyten og øke produktiviteten.

Integrasjoner i Planday

Oppdateringer av Open API:

Lønnsperioder kan nå administreres via Pay API

Lønnsperioder er nå tilgjengelige i Planday over hele verden, slik at du kan angi de ansattes lønn over ulike perioder, for eksempel årlig eller ukentlig.

Integrasjoner kan nå hentes og angi disse dataene i våre Pay API-endepunkter. Månedlige perioder var standardalternativet før denne funksjonen ble introdusert.

Kompetanser i HR og Schedule API

Kompetanser hjelper administratorer med å finne de rette medarbeiderne til de rette vaktene. Takket være det nye GET Skills-sluttpunktet og skillID-parametrene i HR- og Schedule-sluttpunktene kan du nå utnytte denne funksjonen i integrasjonene våre.

Vær oppmerksom på at Kompetanser-funksjonen kun er tilgjengelig på forespørsel.

Nye endpoints for Vaktplan

Vi introduserer tre nye tidsplanendepunkter for å muliggjøre dypere integrasjoner med kjernefunksjonaliteten vår. Du kan nå:

• Få vaktdetaljer etter vakt-ID

• Få historikk over vaktendringer

• Godkjenne planlagte vakter for lønnsutbetaling

Nyheter:

Lanseres snart: Nyheter i Planday messenger

Snart lanserer vi en ny måte å se produktspesifikke nyheter på! Hold deg informert om de siste funksjonsoppdateringene, forbedringene og den siste utviklingen knyttet til produktet vårt, alt sammen i messenger. Nå slipper du å gå glipp av viktig informasjon, og du kan holde deg oppdatert på hva som rører seg i produktverdenen vår. Følg med på flere spennende oppdateringer.

‎Planday product update screenshot.‎001.png