2023
Januari 2023 - Produktuppdateringar
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Den första månaden av 2023 avslutades med några uppdateringar.

Här är vad som är nytt i januari:

Planday nyheter:

Vi är väldigt glada över att dela vår nya Planday-logotyp!

Kärnelementen från vår gamla logotyp, som Plandays blå färg och Planday-ikonen förblir desamma. Versaler, teckensnitt och grafiken uppdateras för att bättre återspegla vårt mänskliga och moderna tillvägagångssätt.

Vi hoppas att du gillar det!

Webb:

Förbättrade filter i Schema

I schemat kan du använda filter för att hitta specifika arbetspass, anställda eller grupper. Vi har uppdaterat den här funktionen med en ny design och förbättringar för att optimera användarupplevelsen.

Du hittar knappen Filter längst upp till höger på sidan i ditt schema. Om du klickar på detta visas alla tillgängliga filter till höger på skärmen. Du kan använda filtren medan du navigerar i ditt schema för att snabbt hitta den information du letar efter.

Betalda raster

Du kan ställa in raster som läggs till i schemat automatiskt, eller så kan du lägga till dem manuellt arbetspass-för-arbetspass. Vi har nu lagt till alternativet att ställa in en rast som betald när man skapar en ny eller redigerar en befintlig rastregel.

Betalda raster kommer att visas i rapporter på samma sätt som obetalda raster, men den anställdes lön dras inte av under rasten.

Ingenting förändras i din nuvarande inställning av raster. De raster du har för närvarande är fortfarande inställda på obetalda om du inte ändrar typ manuellt.

När du lägger till en rast direkt till ett arbetspass i schemat kan du också välja om rasten är Obetald eller Betald.

App:

Kommer snart: Ny app version för Android kräver minimum Android system version 8.0 Oreo.

Android användare måste installera Android system version 8.0 Oreo (minimum) för att kunna använda den nya versionen av Plandays app, från och med nästa version 8.0.0.

Om du inte uppdaterar till Android 8.0 Oreo så kan du inte ladda ner den senaste versionen av Plandays app, vilken innebär uppdateringar, förbättringar och nya funktioner.