Språkinställningar

Hur du ställer in språket på ditt företags portal eller ändrar språk till med dina personliga inställningar

B
Skrivet av Benjamin Knorn
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

I Planday kan du ändra standardspråket för ditt företags portal och även välja om du önskar ett annat språk för ditt eget konto. Genom att ändra språkinställningen på ditt eget konto kan du överskrida företagets standardspråk.

Ändra standardspråket för ditt företags portal

Gå in på Inställningar > Allmänt (under portalinställningar på vänstra fliken). Härifrån kan du ändra språket via rullgardinsmenyn, se punkt 3. på bilden nedan. Endast administratörer på ert företags Planday-portal kan ändra standardspråket.

Graphical user interface, application, website

Description automatically generated

Ändra språket för ditt personliga konto via webben

Du kan även skriva över det språk som ställts in av ditt företag och välja ett eget språk för ditt personliga konto. För att göra detta tryck på ditt namn i det övre högra hörnet, välj Redigera och uppdatera sedan språkinställningen från rullgardinsmenyn under fältet Språk, se punkt 2. på bilden nedan.

Graphical user interface, application

Description automatically generated

Ändra språket för ditt personliga konto i Plandays App

För att redigera dina språkinställningar i Planday-appen, tryck på din profilikon och sedan på Språk under Appinställningar. Välj sedan önskat språk och tryck slutligen på Klar uppe till höger på skärmen.

Graphical user interface, application, Teams