Generelle ressourcer
Profilindstillinger
Sådan tilføjer og ændrer du dine personlige data

Se, hvordan du kan holde din personlige profil opdateret på Planday via appen eller ved at logge ind på Planday.

Sepideh avatar
Skrevet af Sepideh
Opdateret over en uge siden

Lav ændringer i Planday-appen

Hvis du vil redigere din profil i Planday-appen, skal du vælge kontoikonet og derefter Redigér brugerprofil under dit navn. Opdater de ønskede oplysninger, og vælg Gem øverst til højre på skærmen.

Lav ændringer på web

Hvis du vil redigere din profil i browseren, skal du klikke på dit navn øverst til højre på skærmen og derefter klikke Redigér i rullemenuen. Opdater de ønskede oplysninger, og vælg Gem nederst på skærmen.