Planday for medarbejdere
Din Planday-konto
Sådan underskriver du en elektronisk kontrakt

Find og underskriv en kontrakt eller et andet dokument elektronisk via Planday App eller web.

Sepideh avatar
Skrevet af Sepideh
Opdateret over en uge siden

Du kan se og underskrive en kontrakt enten via Planday-appen eller via Planday på web.

Elektronisk underskrift via Planday appen

I mobilappen skal du navigere til Mere > Dokumenter > Ikke underskrevet.

Efter du har trykket OK skal du bekræfte din adgangskode da det er et dokument med personfølsom data. Når koden er godkendt skal du underskrive kontrakten ved at swipe til højre nederst i skærmen og derefter er dokumentet underskrevet.

Når dokumentet er underskrevet af begge parter, vil det blive registreret og tilgængeligt under Mere > Dokumenter > Underskrevet.

Elektronisk underskrift via Planday på web

På web skal du logge ind på Planday og navigere til dine profilindstillinger (under det runde ikon øverst til højre) i Rediger.

I de personlige indstillinger finder du et afsnit om kontrakter nederst i bunden. Ved at klikke på Underskriv kontrakt åbnes et vindue med dokumentet til gennemsyn og underskrift (efter at du har klikket på Næste).

Skriv dit fulde navn i underskriftsfeltet, og tryk på Underskriv kontrakt for at underskrive.

Når dokumentet er underskrevet, vil du eller den indstillede kontaktperson modtage en meddelelse i Planday, så snart dokumentet er underskrevet. Du kan også downloade den underskrevne fil som en PDF-fil ved at trykke på Hent fil og gemme den.

Se relaterede artikler her:

ℹ️ Har du flere spørgsmål?
Kontakt din Planday administrator eller direkte leder hvis du har spørgsmål til brugen af Planday.