Sådan ændrer du dit profilbillede

Her har du en guide der viser dig hvordan du skifter dit profilbillede via appen eller på web.

Sepideh avatar
Skrevet af Sepideh
Opdateret over en uge siden

I Planday kan du tilføje eller opdatere dit profilbillede både i browserversionen og i Planday-appen. Eventuelt har ledere med ret til at ændre medarbejderdata også mulighed for at redigere profilbilleder.

Skift profilbillede på appen

💡Bemærk: Eksemplerne er vist i iOS-appen. Når du bruger den i Android, kan du bemærke små forskelle - men funktionaliteten er den samme.

• Vælg Mere nederst til højre på skærmen og klik på dine initialer eller profilbillede.

• Vælg Rediger brugerprofil.

• Vælg Rediger foto midt på skærmen.

• Tag et nyt billede, eller upload et foto, og tryk Gem.

Bemærk:

• Kontakt din Planday-administrator, hvis du ikke selv kan ændre dit profilbillede.

• På nogle konti kan du kun opdatere profilbilledet fra appen.

Skift profilbillede på web

• Vælg dit navn øverst til højre og derefter Redigér i rullemenuen.

• Gå til Diverse > Billede, og vælg Redigér

• Upload dit foto og Gem nederst.

💡 Hvis du ikke kan finde denne mulighed, kan din administrator aktivere den for dig eller på anden måde uploade et profilbillede for dig.

Rediger en medarbejders profilbillede som administrator

Som administrator eller HR-chef har du fuld kontrol over at uploade, ændre eller slette en medarbejders profilbillede, når du redigerer medarbejderens data.

Gå til Medarbejdere > Klik på den medarbejder, du forsøger at redigere, og tryk på Rediger. I menuen Brugerhandlinger skal du trykke på Rediger profilbillede for at uploade et profilbillede.

Sådan sletter du et profilbillede

Følg samme trin som beskrevet ovenfor og tryk på (X) foran filen for at fjerne det uploadede profilbillede for en medarbejder.